Уигън и Болтън ще си поделят по точка


П. Пенков

Уигън и Болтън ще си поделят по точка

Уигън - Болтън
Стадион: "DW", Уигън
Дата: 23.10.2010
Час: 17:00
Съдия: Хауърд Уеб


В събота от 17:00 часа българско време на "DW Стейдиъм" един срещу друг се изправят отборите на Уигън и Болтън в двубой от деветия кръг на английската Висша лига. Латикс заемат 15-та позиция във временното класиране с актив от  9 точки и са близо до опасната зона. Досега съставът на Роберто Мартинес регистрира общо 2 победи, 3 равенства и 3 загуби. В последните два кръга Уигън показа характер, като успя да победи Уувърхемптън с 2:0 у дома, а седмица по-късно успя да измъкне точка при гостуването си на Нюкасъл, завършило при резултат 2:2.

Крис Киркланд се очаква да направи своя дебют за Уигън откакто беше привлечен през месец август. Младокът Лий Никълс вероятно ще започне от резервната скамейка, докато ветерана Майк Полит се подложи не хирургическа намеса поради счупения си лакът и ще отсъства няколко седмици.
Нападателят Франко Ди Санто, който получи 10 шефа на устната си след сблъсък със съотборник по време на тренировка, е под съмнение за двубоя с Болтън. Капитанът на тима Гари Коулдуел продължава своето възстановяване от травмата в бедрената си става.

Болтън се намират цели 8 позиции по-напред във временното класиране, като разликата между 3-я Арсенал и 7-я Болтън е само 3 точки. В последния кръг Тротърс постигна труден успех у дома, като победи Стоук Сити с 2:1.

Гостите няма да може да разчитат на наказания Иван Класнич, който отбеляза при победа над Стоук Сити, като влезе от резервната скамейка, но по-късно трябваше да напусне терена. Андри О'Брайън  е близо до завръщане към тренировки, след като работи  усърдно с физиотерапевтите на Уондърърс, докато Джоуи О'Брайън, Рикардо Гарднър, Лойд Самуел и Шон Дейвис остават аут поради контузии.

Прогноза: Уигън - Болтън 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Уигън:

19 септември Уигън - Манчестър Сити 0:2 (Висша лига)
22 септември Уигън - Престън НЕ 2:1 (Карлинг Къп)
25 септември Бирмингам - Уигън 0:0 (Висша лига)
02 октомври Уигън - Уулвърхемптън 2:0 (Висша лига)
16 октомври Нюкасъл - Уигън 2:2 (Висша лига)

Болтън:

18 септември Астън Вила - Болтън 1:1 (Висша лига)
21 септември Бърнли - Болтън 1:0 (Карлинг Къп)
26 септември Болтън - Манчестър Юнайтед 2:2 (Висша лига)
02 октомври Уест Бромич - Болтън 1:1 (Висша лига)
16 октомври Болтън - Стоук Сити 2:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Уигън - Болтън

11 мача
5 победи за Уигън
3 равенства
3 победи за Болтън
Голова Разлика: 13:10 за Болтън


Коефициенти от bet365:
Уигън - 2.37
Равен - 3.25
Болтън - 3.10

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
153