Ще продължи ли Фулъм с равенствата и срещу Тотнъм?


П. Пенков

Ще продължи ли Фулъм с равенствата и срещу Тотнъм?

Фулъм - Тотнъм
Стадион: "Крейвън Котидж", Лондон
Дата: 16.10.2010
Час: 17:00
Съдия: Майк Дийн

В лондонското дерби на 8-я кръг от английската Висша лига, Фулъм приема на "Крейвън Котидж" тима на Тотнъм. Съставъв на Марк Хюз не беше много убедителен в представянето си в последните няколко кръга, като не е регистрал нищо друго освен равенства от средата на месец септември. Освен това Фулъм отпаднаха от турнира Карлинг Къп, след като в третия квалифкационен кръг на надпреварата загубиха с 2:0 при гостуването си на Стоук Сити. Това даде повод на феновете на тима да се замислят дали причината за слабите представяния се крие в напускането на Рой Ходжсън и контузията на нападателя Боби Замора.

Мениджърът на Фулъм - Марк Хюз няма да може да разчита на Деймиън Дъф и Диксън Етуху. Първият се възстановява от контузия в прасеца, докато Етуху ще бъде аут от терените в продължение на 2-3 седмици поради травма в глезена. Муса Дембеле ще бъде на разположение за лондонското дерби, след като се е възстановил от травмата си, но Анди Джонсън има нужда от поне още една седмица за да се възстанови от контузията си в коляното.

Съперниците им Тотнъм имат шанс за шампионската титла през този сезон, тъй като заемат 5-та позиция във временното класиране с 11 точки, само на 3 точки за втория - Манчестър Юнайтед. В предпоследния изминал кръг на Премиершип, шпоритите пропиляха шанса си да атакуват първи позиция в таблицата, след като загубиха неочаквано с 1:0 като гости на Уест Хем. В следващата седмица обаче състава на Хари Реднап се реваншира като победи у дома с 2:1 Астън Вила.

Мениджърът на Тотнъм - Хари Реднап ще вземе късно решение относно това дали да заложи на защитника Ледли Кинг и да го остави да почива с цел да е в добра физическа форма за мача с Интер от Шампионската лига в средата на седмицата. Йонес Кабул и Уилям Галас, междувременно, се завърнаха към тренировки с останалия състав, а Дейвид Бентли е на път да се възстанови напълно от контузията си в гърба.

Мисля, че Тотнъм не се отказал от амбициите си и ще атакува челните позиции в класирането.

Прогноза: Фулъм - Тотнъм 1:3

Последни 5 изиграни срещи:

Фулъм:

11 септември Фулъм - Уулвърхемптън 2:1 (Висша лига)
18 септември Блекбърн - Фулъм 1:1 (Висша лига)
21 септември Стоук Сити - Фулъм 2:0 (Карлинг Къп)
25 септември Фулъм - Евъртън 0:0 (Висша лига)
02 октомври Уест Хем - Фулъм 1:1 (Висша лига)

Тотнъм:

18 септември Тотнъм - Уулвърхемптън 3:1 (Висша лига)
21 септември Тотнъм - Арсенал 1:4 сл. прод. (Карлинг Къп)
25 септември Уест Хем - Тотнъм 1:0 (Висша лига)
29 септември Тотнъм - Твенте 4:1 (Шампионска лига)
02 октомври Тотнъм - Астън Вила 2:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Фулъм - Тотнъм

43 мача
7 победи за Фулъм
14 равенства
22 победи за Тотнъм
Голова Разлика: 77:45 за Тотнъм


Коефициенти от bet365:
Фулъм - 2.87
Равен - 3.25
Тотнъм - 2.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
139