Юнайтед и Челси ще започнат несигурно


И. Ангелов

Юнайтед и Челси ще започнат несигурно

Манчестър Юнайтед - Челси
Стадион: Олд Трафорд
Дата: 11.08.2019 г.
Час: 18:30 ч.

Манчестър Юнайтед има добър рекорд срещу Челси у дома, след като на "Олд Трафорд" домакините нямат загуба в последните 6 двубоя с този съперник. 4 от тези 6 срещи обаче бяха равенства.

Челси се намира в нетипична позиция. Тимът е лишен от трансфери за 2 трансферни прозореца, Еден Азар напусна клуба, а Франк Лампард ще има задачата да направи успешен сезон в трудни обстоятелства. Англичанинът обаче вече има победа на "Олд Трафорд" като мениджър, след като миналата година със своя Дарби Каунти изхвърли Юнайтед от Купата на лигата.

Хари Магуайър подписа с Юнайтед в началото на седмицата, но за момента е неясно дали той ще дебютира с новите си съотборници в неделя. Другите летни попълнения Даниел Джеймс и Арън Уан-Бисака проведоха добра подготовка с отбора и вероятно ще дебютират официално. В предсезонните срещи Антони Марсиал получаваше роля като нападател и ще е любопитно да видим в какво разположение ще играе той с Рашфорд на терена.

Ерик Баили е дълготрайно контузен за домакините, а Пол Погба пропусна една среща поради болка, която Солскяер не определи като контузия, потвърждавайки, че французинът би трябвало да се появи в този мач.

При Челси контузени са Рубен Лофтъс-Чийк, Антонио Рудигер и Калъм Хъдсън-Одой. Н'Голо Канте успя да се възстанови и да вземе участие в последната предсезонна среща на отбора, но Вилиан е поставен под въпрос. Кристиан Пулисич ще дебютира в този мач срещу Манчестър Юнайтед, на който отбор той признава, че е привърженик.

Манчестър Юнайтед не успя да спечели нито един от последните 5 мача в лигата. Тимът обаче се подобри през лятото. Остават въпросителни върху желанието на Пол Погба да играе за клуба, като играта му ще се следи внимателно от медиите този сезон. Челси се намира в сложна ситуация, която също не предполага топ-форма.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Челси 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
734