Болтън ще спечели минимално гостуването си на УБА


П. Пенков

Болтън ще спечели минимално гостуването си на УБА

В среща от 7-я кръг на английската Висша лига, Уест Бромич Албиън се изправя срещу Болтън Уондърърс. Уест Бром се намират на перфектната 6-та позиция във временното класиране с оглед статута им на новак в Премиершип. Отборът има инкасиране 10 точки, като разликата е от втория в подреждането - Манчестър Юнайтед, е само 2 точки. В последните два кръга от Висшата лига Дроздовете записаха две победи. Първата бе у дома с 3:1 срещу Уест Хем, а втората при гостуването им на Емирейтс, където състава на Роберто Ди Матео победи с 3:2 артилеристите. Междувременно Уест Бромич успя да отстрани Манчестър Сити от Карлинг Къп, след като ги победи с 2:1 в третия квалификационен кръг на турнира.

Чешкият нападател на УБА - Роман Беднар ще бъде на разположение за срещата с Болтън. Той пропусна гостуването на Арсенал миналия уикенд поради травма, но помощник треньор Еди Нютън потвърди, че играча се е върнал към нормални тренировъчни занимания. Румънският защитник Габриел Тамас се е възстановил напълно от контузията си в прасеца и ще бъде на разположение за мача.

Съперниците им Болтън заемат 13-та позиция след 6 изиграни срещи в английската Висша лига, като до момента са инкасирали общо 7 точки. Тротърс отпаднаха от борбата за спечелването на Карлинг Къп, след като в третия квалификационен кръг на надпреварата отпаднаха, след като загубиха с минималното 1:0 при гостуването си на Бърнли. Няколко дена по-късно обаче Болтън успя да вземе точка при двубоя си с Манчестър Юнайтед и така намали шансовете на червените дяволи в борбата им с Челси.

Английският защитник Кари Кейхил ще бъде отново в игра за Болтън. Кейхил се връща, след като изтърпя наказанието си за 3 срещу, след като бе изгонен срещу Арсенал миналия месец. Анди О'Брайън, Джоуй О'Брайън, Рикардо Гарднър, Лойд Самуел и Шон Дейвис са аут поради контузии.

Уест Бромич Албиън взе седем точки от възможни 9 на собствения си стадион, но според мен няма да мога да продължат това добро постижение и срещу Болтън.

Прогноза: У.Б.А - Болтън 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
114