Ще продължи ли Тотнъм с доброто си представяне?


П. Пенков

Ще продължи ли Тотнъм с доброто си представяне?

Тотнъм се изправя срещу Астън Вила на "Уайт Харт Лейн" в двубой от 7-я кръг на английската Висша лига. Шпорите не започнаха достъчно убедително новия шампионат, като до момента са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, което им отрежда 8-та позиция във временното класиране с 8 инкасирани точки. В последните два кръга състава на Хари Реднап записа равенство 1:1 при домакинството си на Арсенал, а седмица по-късно записа втората си загуба от началото на новия сезон. Те загуби с минималното 1:0 гостуването си на Уест Хем. В средата на тази седмица Тотнъм победи Твенте с 4:1 у дома в мач от груповата фаза на Шампионската лига.

Капитанът на Тотнъм Ледли Кинг ще бъде под непрестанно наблюдание преди двубоя с цел да се определи моментното му физическото състояние и дали той ще може да играе срещу Вила. Уилям Галас, Йонес Кабул, Джермейн Дефо, Майкъл Доусън, Джейми О'Хара и Джонатан Уудгейт остават аут поради контузии.

Астън Вила се представят добре след началото на новия сезон, като в момента заемат 5-та позиция в класирането с актив от 10 точки, на 5 от лидера Челси. Временната позиция на Вила вещае бъдеще успехи след назначаването на Жерар Улие на поста мениджъра на бирмингамци. В последните два изиграни мача от Премиершип, Вила регистрираха равенство 1:1 у дома срещу Болтън и Победа с 2:1 при гостуването им на Уувърхемптън. Освен това Астън Вила продължиха шансовете си за трофей през тази година, след като удължиха престоя си в Карлинг Къп след победа с 4:1 срещу Блекбърн в третия квалификационен кръг на турнира.

Защитникът на бирмингамци Ричард Дън отново е в добро физическо състояние, след прекарана травма в коляното. Ирландският национал пропусна двубоя с Блекбърн от Карлинг Къп и гостуването на Уувс, но през тази седмица се е върнал към тренировки с отбора. Нападателят Габриел Агбонлахор е голямата въпросителна за мениджъра Жерар Улие поради физическото си състояние.

Според мен Тотнъм ще затвърди целите са защитаване на четвърото място от миналия сезон, като започне с победа над Вила.

Прогноза: Тотнъм - Астън Вила 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
155