Кой ще се измъкне от опасната зона - Латикс или Уулвс?


П. Пенков

Кой ще се измъкне от опасната зона - Латикс или Уулвс?

Уигън - Уулвърхемптън
Стадион: "DW", Уигън
Дата: 02.10.2010
Час: 14:45
Съдия: Лий Мейсън

В първа среща от 7-я кръг на английската Висша лига, Уигън посреща на своя "DW Стейдим" тима на Уувърхемптън Уондърърс. В момента водени от Роберто Мартинес, Уигън се намират на 18-та позиция в опасната зона с актив от 5 точки. След шест кръг те имат регистрирани 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като голава им разлика е -11. В последните два тура на Премиершип, Латикс записаха поражение у дома с 2:0 от Манчестър Сити и нулево равенство при гостуването им на Бирмингам. Добрата новина за феновете на клуба е, че отбора успя да продължи участието си в Карлинг Къп, след като в третия квалификационен кръг на турнира победи с 2:1 у дома Престън.

Нападателят на домакините Франко Ди Санто може би ще вземе участие в този двубоя, въпреки че получи контузия в глезена си по време на мача с Бирмингам. Аржентинецът е успял да се възстанови по-бързо от прогнозираното. Халфът Том Клеверни също ще бъде на разположение на мениджъра Роберто Мартинес, след като получи лека травма в коляното си по време на тренировъчни занимания.

Противниците им Уувърхемптън се намират на позиция пред тях и са с еднакъв брой точки(5). За разлика от Уигън вълците имат по-добра голова разлика, което говори за слабата игра на Латикс в отбрана. В последните два кръга Уувс записа две поражение. Първото от тях бе при гостуването им на Тотнъм, когато шпорите победида с 3:1, а следващото бе седмица по-късно, когато състава на Мик Макарти беше победен с 2:0 у дома от Астън Вила. Вълците продължиха участието си турнира Карлинг Къп, след като в третия квалификационен кръг на турнира победиха като домакин Нотс Каунти с 4:2 след продължения.

Съставът на Мик Макарти ще излезе срещу Уигън без халфа Адлен Гуердиора, който счупи кръга си по време на двубоя с Вила преди седмица. Алжирският национал се очаква да бъде извън терените в продължение на 6 месеца. Полузащитникът Стивън Хънт се завърна към тренировъчни занимания, след като отсъства дълго време поради проблеми с десния си крак, но все още не е готов да бъде включен в игра. Защитникът Роналд Зубар все още е аут поради разтежение.

Според мен двата отбора ще се опитат да излязат на всяка цена от опасната зона, като очаквам вълнуващ двубой, който според мен ще завърши с равенство.

Прогноза: Уигън - Уувърхемптън 2:2

Последни 5 изиграни срещи:

Уигън:

28 август Тотнъм - Уигън 0:1 (Висша лига)
11 септември Уигън - Съндърланд 1:1 (Висша лига)
19 септември Уигън - Манчестър Сити 0:2 (Висша лига)
22 септември Уигън - Престън НЕ 2:1 (Карлинг Къп)
25 септември Бирмингам - Уигън 0:0 (Висша лига)

Уулвърхемптън:

28 август Уулвърхемптън - Нюкасъл 1:1 (Висша лига)
11 септември Фулъм - Уулвърхемптън 2:1 (Висша лига)
18 септември Тотнъм - Уулвърхемптън 3:1 (Висша лига)
21 септември Уулвърхемптън - Нотс Каунти 4:2 сл. прод. (Карлинг Къп)
26 септември Уулвърхемптън - Астън Вила 1:2 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Уигън - Уулвърхемптън

4 мача
2 победи за Уигън
1 равенство
1 победа за Уулвърхемптън
Голова Разлика: 7:4 за Уигън


Коефициенти от bet365:
Уигън - 2.25
Равен - 3.25
Уулвърхемптън - 3.30

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
153