Време е Евертън да се върнe в играта


П. Пенков

Време е Евертън да се върнe в играта

Фулъм - Евъртън
Стадион: "Крейвън Котидж", Лондон
Дата: 25.09.2010
Час: 17:00
Съдия: Хауърд Уеб


В друга среща от 6-я кръг на английската Висша лига един срещу друг се изправят отборите на Фулъм и Евертън. Фулъм в момента заемат 7-та позиция в класирането с актив от 7 точки. В последния кръг от Премиершип отбора на Марк Хюз регистрира равенство при гостуването си на Блекбърн, а в средат на следващата седмица изпрари шансовете си за спечелване на Карлинг Къп, след като загуб с 2:0 от Стоук Сити в третия квалификационен кръг на турнира.

Нападателят на Фулъм Муса Дембеле ще пропусне двубоя поради контузия в глезена си. Дембеле ще бъде аут от терените в продължение на 3 седмици заедно с съотборника му Боби Замора, който е със счупен крак. Андрю Джонсън и Диоманси Камара се върнаха към тренировъчни занимания, но няма да бъдат в групата. Деймиън Дъф се очаква да се върне в игра, след като пропусна загубата от Стоук от турнира Карлинг Къп поради болки в прасеца.

Съперниците им Евертън се намират в опасната зона, като до момента имат регистрирани 2 победи, 3 загуби и нито една победа, което им отрежда предпоследната позиция в класирането. В последния кръг те загубиха у дома от Нюксъл с минималното 1:0, което задълбочи кризата в карамелите. В средата на седмицата Еверън гостуваха на Брентфорд в двубой от третия квалификационен кръг на турнира Карлинг Къп. В редовното време двата тима завършиха при резултат 1:1, след което последваха продължение и в крайна сметка се стигна до изпълнение на дузпи. Късметът беше на страна на домакините, които победиха карамелите с 4:3.

Евертън имат проблеми с халфовете си Тим Кейхил и Леон Озман преди пътуването им за Фулъм. Кейхил е под съмнение поради проблеми в коляното, докато Ознам получи контузи в ребрата си при загубата от Бретфорд.

Според мен временото за карамелите да се върнат в "играта" вече е настъпило, като според мен са готови да постигнат победа на "Крейвън Котидж".

Прогноза: Фулъм - Евертън 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Фулъм:

25 август Фулъм - Порт Вейл 6:0 (Карлинг Къп)
28 август Блекпул - Фулъм 2:2 (Висша лига)
11 септември Фулъм - Уулвърхемптън 2:1 (Висша лига)
18 септември Блекбърн - Фулъм 1:1 (Висша лига)
21 септември Стоук Сити - Фулъм 2:0 (Карлинг Къп)

Евъртън:

25 август Евъртън - Хъдърсфийлд 5:1 (Карлинг Къп)
29 август Астън Вила - Евъртън 1:0 (Висша лига)
11 септември Евъртън - Манчестър Юнайтед 3:3 (Висша лига)
18 септември Евъртън - Нюкасъл 0:1 (Висша лига)
21 септември Брентфорд - Евъртън 1:1 - 4:3 сл. дузпи (Карлинг Къп)


Досегашни срещи:

Фулъм - Евъртън

40 мача
13 победи за Фулъм
5 равенства
22 победи за Евъртън
Голова Разлика: 66:39 за Евъртън


Коефициенти от bet365:
Фулъм - 2.60
Равен - 3.20
Евъртън - 2.80

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
121