Ще продължи ли Арсенал добрата си серия и срещу Съндърланд?


П. Пенков

Ще продължи ли Арсенал добрата си серия и срещу Съндърланд?

Съндърланд - Арсенал
Стадион: "Стейдиъм ъф Лайт", Съндърланд
Дата: 18.09.2010
Час: 19:30
Съдия: Фил Дауд


В последен двубой от съботния ден от 5-я кръг на английската Висша лига, тима на Съндърланд посреща на "Стейдиъм ъф Лайт" този на Арсенал. Черните котки заемат добра позиция във временното класиране, като досега са регистрирали 1 победа, 2 равенства и 1 поражение. В последните два кръга състава на Стив Брус победи у дома Манчестър Сити и записа равенства 1:1 при гостуването си на Уигън.

Съндърланд няма да могат да разчитат на капитана си Лий Катърмоул. 22-годишният полузащитник ще трябва да изтърпи наказание за 2 срещи, след като получи втория си червен картон за сезон по време на мача срещу Уигън през уикенда. Защитникът Джон Менса, който се бореше с разтежение, е под съмнение за двубоя с Арсенал поради удар, който е получил по време на тренировка. Кийран Ричърдсън и Ахмед Елмохамади се очаква отново да са на линия. Въпреки това, Майкъл Търнър, Крейг Гарднър, Фрейзър Кембъл и Давид Мейлър остава аут поради контузии.

Арсенал в момента заемат втората позиция в класирането с актив от 10 точки, само на 2 от лидера Челси. В последните два кръга от английската Висша лига, артилеристите записа победа при гостуването си на Блекбърн и разгромиха Болтън у дома с 4:1. В средата на седмицата Арсенал продължиха с доброто си представяне, побеждавайки с категоричното 6:0  тима на Спортинг Брага.

Гостите няма да могат да разчитат на халфа Абу Даби и централния защитник Томас Вермалеен. Младият английски национал Джак Уилшир ще се бори за титулярно място в двубоя срещу Съндърланд, докато крилото Томас Роситцки и английския защитник Кийрън Гибс могат да бъдат включени в състава, след като им беше дадена почивка срещу Брага. Тио Уолкът, Робин ван Перси, Никлас Бендтнер и Арън Рамзи остават извън игра поради контузии.

Мисля, че черните котки няма да "минат път" на "артилеристите" и момчетата на Арсен Венгер ще вземат нови три точки по пътя си към борбата за титлата.

Прогноза: Съндърланд - Арсенал 1:3

Последни 5 изиграни срещи:

Съндърланд:

14 август Съндърланд - Бирмингам 2:2 (Висша лига)
21 август УБА - Съндърланд 1:0 (Висша лига)
24 август Съндърланд - Колчестър 2:0 (Карлинг Къп)
29 август Съндърланд - Манчестър Сити 1:0 (Висша лига)
11 септември Уигън - Съндърланд 1:1 (Висша лига)

Арсенал:

15 август Ливърпул - Арсенал 1:1 (Висша лига)
21 август Арсенал - Блекпул 6:0 (Висша лига)
28 август Блекбърн - Арсенал 1:2 (Висша лига)
11 септември Арсенал - Болтън 4:1 (Висша лига)
15 септември Арсенал - Брага 6:0 (Шампионска лига)


Досегашни срещи:

Съндърланд - Арсенал

127 мача
45 победи за Съндърланд
35 равенства
47 победи за Арсенал
Голова Разлика: 201:184 за Арсенал


Коефициенти от bet365:
Съндърланд - 5.50
Равен - 3.70
Арсенал - 1.66

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
140