Кой ще излезе от опасната зона - Стоук или Хем?


П. Пенков

Кой ще излезе от опасната зона - Стоук или Хем?

Стоук Сити - Уест Хем
Стадион: "Британия", Стоук
Дата: 18.09.2010
Час: 14:45
Съдия: Лий Мейсън


Двата отбора намиращи се в дъното на временното класиране - Стоук Сити и Уест Хем се изправят един срещу друг в двубой от 5-я кръг на английската Висша лига. Грънчарите на започнаха добре началото на новия сезон, като в пилотния кръг на надпреварата загуба с 2:1 гостуването си на Уувърхемптън. В следващия кръг те приеха на собствен терен отбора на Тотнъм, но отново записаха поражение, което беше последвано от такаво срещу Чулси и победа с 2:1 срещу Астън Вила  последния кръг. 

Мениджърът на Стоук Сити Тони Пулис вероятно ще заложи на същия състав, които извоюва първата победа за тима от новия сезон. Победа в понеделник над Вила прекъсна лошата серия на грънчарите, а мениджъра Пулис, които през изминлата седмица не водеше тренировъчните занимания на тима поради смъртта на майка му, вероятно ще разчита на същите играчи. Нападателят Ейдур Гудьонсен ще започне от резервната скамейка, след като наскоро се присъедини към Стоук от Монако.

Съперниците им Уест Хем все още нямат регистрирана точка през новия сезон и това им отрежда последната позиция във временното класиране след 4-я кръг. От началото на новата кампания мениджъра Аврам Грант не може да намери вярната формула към успехите, което му навява за престоя му в Портсмут през миналия сезон. Израелският мениджъра ще пропусне съботната среща със Стоук Сити, заради един от най-гоелмите еврейски празници Йом Кипур.

Чуковете няма нови контузени футболисти за двубоя на "Британия Стейдиъм". Израеслкият защитник Тал Бен-Хайм няма да бъде включен в групата, но Томас Хитцспергер и Дани Габидън са в добра форма, след като пропуснаха загубата от Челси. Дългосрочно отсъстващи в състава на Аврам Грант са Зейван Хайнс, Джак Колисън и Питър Куруз.

Домакините Стоук Сити успяха да спечелят последния си мач, докато Уест Хем няма победа от 4 срещи насам. Мисля, че грънчарите ще успеят да победят минимално съботния си противник.

Прогноза: Стоук Сити - Уест Хем 1:0

Последни 5 изиграни срещи:

Стоук Сити:

14 август Уулвърхемптън - Стоук Сити 2:1 (Висша лига)
21 август Стоук Сити - Тотнъм 1:2 (Висша лига)
24 август Стоук Сити - Шроусбъри 2:1 (Карлинг Къп)
28 август Челси - Стоук Сити 2:0 (Висша лига)
13 септември Стоук Сити - Астън Вила 2:1 (Висша лига)

Уест Хем:

14 август Астън Вила - Уест Хем 3:0 (Висша лига)
21 август Уест Хем - Болтън 1:3 (Висша лига)
24 август Уест Хем - Оксфорд 1:0 (Карлинг Къп)
28 август Манчестър Юнайтед - Уест Хем 3:0 (Висша лига)
11 септември Уест Хем - Челси 1:3 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Стоук Сити - Уест Хем

44 мача
19 победи за Стоук Сити
8 равенства
17 победи за Уест Хем
Голова Разлика: 62:62


Коефициенти от bet365:
Стоук Сити - 2.00
Равен - 3.30
Уест Хем - 4.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
114