Челси ще запише убедителна победа срещу Уест Хем


П. Пенков

Челси ще запише убедителна победа срещу Уест Хем

Уест Хем - Челси
Стадион: "Болейн Граунд", Лондон
Дата: 11.09.2010
Час: 17:00
Съдия: Крис Фой


В предпоследен двубой от съботния ден от 4-я кръг на английската Висша лига, Уест Хем приема "Болейн Граунд" водача във временнот класиране Челси. Чуковете заемат последанта позиция в класирането без регистрирана точка и голова разлика (-8). В пилотният кръг на шампионата Хем загубиха с 3:0 гостуването си на Астън Вила. В следващият кръг чуковете трябваше да приемат на собствен терен отбора на Болтън, като в крайна сметка Тротърс спечелиха с 1:3. Загубата от Болтън още повече понижи самочувствието на играчите на Аврам Грант, който не успяха да се преборят за нещо повече от поражение при гостуването си на "Олд Трафорд".

Мениджърът Аврам Грант вероятно ще даде шанс на нападателя Виктор Обина и на десния защитник Ларс Якобсен да направят дебюта си. Робърт Грийн се е възстановил от операцията си и се очаква да започне като титуляр, но Томас Хитзспержер и Дани Габидън са под съмнение за двубоя поради контузии. Валон Бехрами вероятно ще изиграе първия си мач за сезона, след като успя да се излекува от травмата си, докато Зейвин Хайнс, Джак Колисън и Питър Курукз са дългосрочно отсъстващи.

Челси както вече споменахме са лидери във временното класиране след 3-я кръг. Имат в активата си 9 спечелни точки, като голава им разлика е (+14). Сините от Лондон започнаха експолозвино шампионата, като в първите два кръга постигнаха две идентични победа с 6:0 първата, от която бе при домакинството им на Уест Бромич, а втората при гостуването им на Уигън. В 3-ят кръг Челси намали темпото и победа само с 2:0 у дома тима на Стоук Сити.

Капитанът на Челси Джон Тери изглежда, че ще бъде на линия за двубоя с Уест Хем, но халфа Франк Лампард все още се нуждае от време за да се възстанови от операцията си на херния и почти сигурно няма да вземе участие. Младият френски национал Гале Какута е включен в състава на лондоначани за гостуването им на чуковете, а новото попълнение Рамиреш се очаква да направи дебюта си фланелката на Челси, откакто беше привлечен от Бенфика. Защитникът Жозе Босингва все още е аут поради контузия в коляното си.

Смятам, че лошо представещият се Уест Хям няма да има с какво да се противопостави на временния лидер Челси и затова смятам да прогнозирам убедителна победа на гостите.

Прогноза: Уест Хем - Челси 0:4

Последни 5 изиграни срещи:

Уест Хем:

28 юли МК Донс - Уест Хем  0:2 (Приятелски мач)
14 август Астън Вила - Уест Хем 3:0 (Висша лига)
21 август Уест Хем - Болтън 1:3 (Висша лига)
24 август Уест Хем - Оксфорд 1:0 (Карлинг Къп)
28 август Манчестър Юнайтед - Уест Хем 3:0 (Висша лига)

Челси:

04 август Хамбургер - Челси 2:1 (Приятелски мач)
08 август Челси - Манчестър Юнайтед 1:3 (Камюнити Шийлд)
14 август Челси - УБА 6:0 (Висша лига)
21 август Уигън - Челси 0:6 (Висша лига)
28 август Челси - Стоук Сити 2:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Уест Хем - Челси

81 мача
32 победи за Уест Хем
17 равенства
32 победи за Челси
Голова Разлика: 131:131


Коефициенти от bet365:
Уест Хем - 10.00
Равен - 5.00
Челси - 1.33

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
157