Тотнъм ще спечели гостуването си на Уест Бромич


П. Пенков

Тотнъм ще спечели гостуването си на Уест Бромич

УБА - Тотнъм
Стадион: "Халторнс", Уест Бромич
Дата: 11.09.2010
Час: 17:00
Съдия: Хауърд Уеб

Уест Бромич Албиън приема Тотнъм в двубой от 4-ят кръг на английската Висша лига. В момента домакините се намират на 16-та позиция в таблицата, като имат общо 3 инкасирани точки. В пилотният кръг на шампопионата те бяха категорични победи с 6:0 при гостуването си на шампиона Челси. В следващият кръг обаче състава на Роберто Ди Матео успя да намери вярната формула към успяха и постигна първата си победа през новия сезон. Това се случи при домакинството им на черните котки. В 3-я кръг обаче тима отново се върна към пораженията, като записа още 1 такова при гостуването си на Ливърпул. Мърисайдци успяха да спечелят с минималното 1:0 благодарение на испанския нападател на тима Фернандо Торес.

Уест Бромич може да не разчитат в предстоящия си двубой на креативния си халф Грейъм Доранс, който е възстановен, но според мениджъра той може да не играе поради "лични причини". Полузащитникът Джеймс Морисън е наказан, след като получи червен картон в последния мач срещу Ливърпул, но Джером Томас може да се завърне след прекарана контузия. Защитникът Джо Матък, нападателя Исмаел Милър и защитника Марек Чех също ще пропуснат мача с шпорите. Бившият халф на Уигън Пол Шарнър може да бъде на линия, след като изигра около 60 минути с резервния тим във вторник.

Шпорите до момента не се представя доста убедително, предвид добрата селекция, която направиха през летния трансферен прозорец. В момента водени от Хари Реднап се намират на 11- та позиция в класирането с 4 точки. В първият кръг от новия сезон, шпорите можеха да запишат успех у дома срещу Манчестър Сити, но им липсваше доза късмет, като двата тима в крайна сметка си разделиха по точка. В следващият кръг обаче момчетата на Реднап записаха първия си успех през новата кампания. Те спечелиха с 2:1 гостуването си на Стоук Сити. В последния изигран мач от първенството обаче лондоначани загубиха неочаквано у дома с минималното 1:0 и то от Уигън. Това беше сериозен удар върху амбициите на шпорите за новия сезон.

Новите попълнения на гостите Рафаел ван дер Ваарт, Уилям Галас, Сандро и Стип Плетикоса могат да направят дебюта си за Тотнъм. Джермейн Дефо и Майкъл Доусън ще бъде извън терените в продължение на няколко седмици поради скъсани връзки, докато Джейми О'Хара и Джонатан Уудгейт са дългосрочно отсъстващи. Питър Крауч все още се бори с болките в гърба си, докато Лука Модрич се възстановява от контузията си в слабините. Дейвид Бентли е отново на линия след проблем в глезена си.

Прогнозирам победа за Тотнъм поради добрата им селекция, която трябва да започне да дава резултати, с цел шпорите да запазят постижението си от минилия сезон - влизане в Топ 4.

Прогноза: УБА - Тотнъм 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

УБА:

07 август УБА - Осасуна 1:1 (Приятелски мач)
14 август Челси - УБА 6:0 (Висша лига)
21 август УБА - Съндърланд 1:0 (Висша лига)
24 август Лейтън Ориент - УБА 0:2 (Карлинг Къп)
29 август Ливърпул - УБА 1:0 (Висша лига)

Тотнъм:

14 август Тотнъм - Манчестър Сити 0:0 (Висша лига)
17 август Йънг Бойс - Тотнъм 3:2 (Шампионска лига)
21 август Стоук Сити - Тотнъм 1:2 (Висша лига)
25 август Тотнъм - Йънг Бойс 4:0 (Шампионска лига)
28 август Тотнъм - Уигън 0:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

УБА - Тотнъм

101 мача
41 победи за УБА
21 равенства
39 победи за Тотнъм
Голова Разлика: 154:148 за УБА


Коефициенти от bet365:
УБА - 3.80
Равен - 3.40
Тотнъм - 2.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
135