Ще запишат ли свраките първата си загуба у дома от близо година?


П. Пенков

Ще запишат ли свраките първата си загуба у дома от близо година?

Нюкасъл - Блекпул
Стадион: "Сейнт Джеймс Парк", Нюкасъл
Дата: 11.09.2010
Час: 17:00
Съдия: Лий Мейсън

Двамата новаци в Премиершип Нюкасъл и Блекпул се изправят един срещу друг в двубой от 4-я кръг на шампионата. Свраките се намират на 8-та позиция с актив от 4 точки. Като до момента са регистрирали загуба в първия кръг при гостуването им на Манчестър Юнайтед, категорична победа при домакинството им на Астън Вила и равенство при гостуването им на Уувърхемптън.

Мениджърът на тима Крис Хътън може да даде право на 3-те си нови летни попълнение да направят своя дебют с фланелката на свраките. Сол Кембъл, Чеик Тиот и Бен Арфа са на разположение за първия път, което със сигурност ще даде своето отражение върху представянето на отбора. Нападателят Анди Карол поднови тренировки, след като претъря контузия в глезена си. Лошата новина е, че испанския нападател Ксиско получи наказание за 3 срещи поради червения картон, който получи в мач с резервния отбор. Стивън Тейлър, Дани Симпсън и Леон Бест са аут поради контзуии.

Ситуацията при другия новак в първенството - Блекпул е напълно идентична - 1 победа, 1 равенство и 1 загуба. Мандарините започнаха обещаващо надпреварта, като в пилотния кръг постигнаха категорична победа с 4:0 при гостуването им на Уест Бромич. Това трябваше да им даде криле при гостуването им на Арсенал в следващия кръг, но се случи точно обратното. Блекпул беше унижен и загуби с 6:0 от лондончани, като мениджъра на южняците остана доволен от "ниския резултат". В третия кръг Блекпул домакинстваше на Фулъм, среща завършила при равен резултат 2:2.

Нападателят на мандарините Марлон Уерууд може отново да се завърне в игра. Той поднови тренировки с отбора, след като пропусна равенството с Фулъм поради контузия в глезена си. Бившият нападател на Лестър - Кембъл може да получи титулярно място, но Алекс Баптист е аут поради фрактура в дясната си ръка.

Смятам, че и двата новака във Висшата лига ще се борят за по-предни позиции в класиране, като и двата тима ще излязат за победа в този мач. Но според мен няма да бъде излъчен победител от двубоя и двата тима ще си поделят по точка.

Прогноза: Нюкасъл - Блекпул 2:2

Последни 5 изиграни срещи:

Нюкасъл:

07 август Рейнджърс - Нюкасъл 2:1 (Приятелски мач)
16 август Манчестър Юнайтед - Нюкасъл 3:0 (Висша лига)
22 август Нюкасъл - Астън Вила 6:0 (Висша лига)
25 август Акрингтън - Нюкасъл 2:3 (Карлинг Къп)
28 август Уулвърхемптън - Нюкасъл 1:1 (Висша лига)

Блекпул:

31 юли Бристол Сити - Блекпул 2:0 (Приятелски мач)
14 август Уигън - Блекпул 0:4 (Висша лига)
21 август Арсенал - Блекпул 6:0 (Висша лига)
24 август МК Донс - Блекпул 4:3 сл. прод. (Карлинг Къп)
28 август Блекпул - Фулъм 2:2 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Нюкасъл - Блекпул

40 мача
16 победи за Нюкасъл
7 равенства
17 победи за Блекпул
Голова Разлика: 69:64 за Блекпул


Коефициенти от bet365:
Нюкасъл - 1.57
Равен - 4.00
Блекпул - 6.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
115