Ман Сити ще победи Уулвс


И. Ангелов

Ман Сити ще победи Уулвс

Манчестър Сити - Уулвърхемптън Уондърърс
Стадион: Етихад
Дата: 14.01.2019 г.
Час: 22:00 ч.

Манчестър Сити вкара 16 гола в последните си два мача, като отнесе Родърам със 7:0 и след това Бъртън с 9:0 в срещите във ФА Къп и Купата на лигата. Така тимът на Гуардиола стана първият за 51 години, постигнал 2 поредни победи с поне 7 гола след Лийдс. Но до понеделник вечер Сити може да изостава от първото място и Ливърпул със 7 точки, което ще направи срещата задължителна за печелене.

Уулвс вероятно ще играе с приповдигнато настроение след като изхвърли лидера в лигата от ФА Къп в понеделник. Представянето на "вълците" срещу големите е феноменално този сезон след победи над Ливърпул, Тотнъм и Челси, и равенства с Арсенал, Манчестър Юнайтед и Сити. Освен всичко друго и съставът е в перфектно здраве и никой от играчите няма да липсва тук.

При "гражданите" контузени остават Браво, Менди и Мангала. Серхио Агуеро пропусна последната победа на тима поради болест, но се очаква да се възстанови тук. Венсан Компани е поставен под въпрос.

Ман Сити избегна загубата в 36 от последнтие 38 мача у дома в лигата. В последните 12 домакинства тимът вкара поне по 2 пъти на противниците си. Уулвс показа, че може да спре големите отбори в първенството, поради което Гуардиола трябва да подходи без подценяване и да продължи преследването на върха.

Прогноза: Манчестър Сити - Уулвърхемптън Уондърърс 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
483