Тротърс ще се изчакат в класирането след победа над Бирмингам


П. Пенков

Тротърс ще се изчакат в класирането след победа над Бирмингам

Болтън - Бирмингам
Стадион: "Рийбок", Болтън
Дата: 29.08.2010
Час: 15:30
Съдия: Кевин Френд

В първа среща за неделния ден от 3-ят кръг на английската Висша лига Болтън Уондърърс приема на своя "Рийбок Стейдиъм" тима на Бирмингам. Тротърс в момента се намират на 7-та позиция в класирането с актив от 4 точки. В първия кръг те записаха нулево равенство на собствен терен срещу Фулъм. Седмица по-късно дойде първия им успех за новия сезон. Това стана при гостуването им на Уест Хем спечелено с 3:1. В средата на седмицата доброто представяне на състава на Оуен Койл продължи, след като Тротърс победиха с минималното 1:0 като гост Саутхямптън в двубой от турнира Карлинг Къп.

Мениджърът на Болтън Оуен Койл сподели, че все още не е решил дали ще използва нападателя Иван Класнич, който отбеляза победното попадение в мача от Карлинг Къп и беше заменен в средата на второто полувреме поради лека травма. Шон Дейвис, който пропусна по-голямата част от миналия сезон поради тежка контузия ще бъде извън терените в продължение на още 2 месеца като превантивна мярка, тъй като играча е заявил, че отново им болки в коляното си.

Противниците им Бирмингам са само на позиция под тях във временното класиране. Те започнаха новата кампяния с равенство 2:2 като гости на Съндърланд. В следващия кръг обаче те постигнаха първия си успех в новата кампания побеждавайки у дома с 2:1 Блекбърн. Малко по-късно отбора на Алекс Маклийш победи с 3:2 Рочдейл в мач от турнира Карлинг Къп.

Маклийш заяви, че следи състоянието на нападателя Джеймс Макфадън преди да обяви състава за гостуването им на Болтън. Шотландският национал реализира от дузпа в двубоя от Карлинг Къп, но беше заменен на полувремето поради травма. Кевин Филипс със сигурност няма да може да вземе участие срещу Тротърс поради контузия получена по време на предсезонната подготовка на отбора.

Мисля, че тима на Мартин Петров ще се представи добре пред собствена публика и ще успее да добави още три точки в актива си.

Прогноза: Болтън - Бирмингам 3:1

Последни 5 изиграни срещи:

Болтън:

06 август Болтън - Осасуна 2:0 (Приятелски мач)
07 август Бароу - Болтън 2:1 (Приятелски мач)
14 август Болтън - Фулъм 0:0 (Висша лига)
21 август Уест Хем - Болтън 1:3 (Висша лига)
24 август Саутхемптън - Болтън 0:1 (Карлинг Къп)

Бирмингам:

03 август МК Донс - Бирмингам 2:3 (Приятелски мач)
07 август Бирмингам - Майорка 0:1 (Приятелски мач)
14 август Съндърланд - Бирмингам 2:2 (Висша лига)
21 август Бирмингам - Блекбърн 2:1 (Висша лига)
26 август Бирмингам - Рочдейл 3:2 (Карлинг Къп)


Досегашни срещи:

Болтън - Бирмингам

86 мача
35 победи за Болтън
25 равенства
26 победи за Бирмингам
Голова Разлика: 143:113 за Болтън


Коефициенти от bet365:
Болтън - 2.10
Равен - 3.30
Бирмингам - 3.60

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
116