Ще успеят ли чуковете да ударят Юнайтед?


П. Пенков

Ще успеят ли чуковете да ударят Юнайтед?

Манчестър Юнайтед - Уест Хем
Стадион: "Олд Трафорд", Манчестър
Дата: 28.08.2010
Час: 19:30
Съдия: Марк Клатънбърг

В последна среща от съботният ден от третия кръг на английската Висша лига, Манчестър Юнайтед приема на Олд Трафорд тима на Уест Хем. В момента червените дяволи се намират на третата позиция в класирането с актив от 4 точки. В пилотният кръг на надпреварата Юнайтед победи Нюкасъл с класическото 3:0 пред собствена публика. В следващия кръг обаче Манчестър пропиля възможността си да се издигне още по-нагоре във временното класиране. В срещата срещу Фулъм Юнайтед водеше до самия край на мача, когато Хангеланд изравни. Червеният дяволи както казах пропиляха шанса си, тъй като в 84-та минута те получиха правото да изпълнят дузпа и да решат развитието на двубоя в тяхна полза, но Нани сгреши от бялата точка.

Нападателят на Юнайтед Уейн Рууни е готов да се върне в игра в двубоя срещу Уест Хем. Рууни, който не е отбелязвал от месец март насам, пропусна равенство с Фулъм преди седмица поради вирус, но тренира тази седмица стима и вероятно ще заеме титулярното си място в двубоя. Рио Фърдинанд и Андерсон са близо до завръщането си след претърпяни контузии.

Съперниците им Уест Хем в момента заемат предпоследната позиция в класирането с без записана точка. Състава на Аврам Грант започна новия шампионат с две порадни загуби. В първата те бяха надиграни от Астън Вила с 3:0. Седмицап по-късно Хем загуби у дома с 1:3 от Болтън. Добрата новина е, че в средата на седмица чуковете записаха първия си успех за сезона, който дойде при домакинството на Оксфорд Юнайтед с 1:0 в турнира Карлинг Къп.

Уест Хем все още следят състоянието на Виктор Обина и дали той ще може да вземе участие срещу Манчестър Юнайтед. Английските национали Карлтън Коул, Робърт Грийн и Кийрън Дуер са готови за игра, след като Аврам Грант им даде почивка срещу Оксфорд. Грант се надява да разчита на Матю Ъпсън, който получи лека травма при двубоя с Болтън. Халфът на тима Томас Хитзлспергер остава аут за срещата поради тежка контузия.

Според мен Юнайтед няма да има проблеми срещу чуковете и смятам да прогнозирам убедителна победа за тима на сър Алекс Фъргсюсън.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Уест Хем 3:0

Последни 5 изиграни срещи:

Манчестър Юнайтед:

29 юли Звездите на МЛС - Манчестър Юнайтед 2:5 (Приятелски мач)
31 юли Чивас Гуадалахара - Манчестър Юнайтед 3:2 (Приятелски мач)
08 август Челси - Манчестър Юнайтед 1:3 (Камюнити Шийлд)
16 август Манчестър Юнайтед - Нюкасъл 3:0 (Висша лига)
22 август Фулъм - Манчестър Юнайтед 2:2 (Висша лига)

Уест Хем:

23 юли Панатинайкос - Уест Хем 0:1 (Приятелски мач)
28 юли МК Донс - Уест Хем  0:2 (Приятелски мач)
14 август Астън Вила - Уест Хем 3:0 (Висша лига)
21 август Уест Хем - Болтън 1:3 (Висша лига)
24 август Уест Хем - Оксфорд 1:0 (Карлинг Къп)


Досегашни срещи:

Манчестър Юнайтед - Уест Хем

98 мача
46 победи за Манчестър Юнайтед
22 равенства
30 победи за Уест Хем
Голова Разлика: 187:129 за Манчестър Юнайтед


Коефициенти от bet365:
Манчестър Юнайтед - 1.14
Равен - 8.00
Уест Хем - 19.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
168