Юнайтед ще се справи с Палас в Манчестър


И. Ангелов

Юнайтед ще се справи с Палас в Манчестър

Манчестър Юнайтед - Кристъл Палас
Стадион: Олд Трафорд
Дата: 24.11.2018 г.
Час: 17:00 ч.

Почивката за национални срещи дойде в добър момент за Юнайтед след загубата в дербито с Манчестър Сити с 3:1. Това е първата среща пред собствена публика след близо месец. 

Кристъл Палас също приветства почивката, защото няма победа в седем срещи, от които загуби 6. Сега Рой Ходжсън има и проблеми с контузени играчи преди това пътуване, а то не е леко за тима, който не вкара гол в последните пет визити на този стадион.

Люк Шоу е наказан за Жозе Моуриньо, а проблеми с травми имат Погба, Марсиал, Лукаку, Рашфорд, Баили и Далот. В лагера на Палас Бентеке и Уикам са с контузии, а Данн, Томкинс, Бисака, Заха и Сако са под въпрос.

Манчестър Юнайтед няма загуба в 35 от последните 38 мача у дома. Последните 5 домакинства срещу Палас тук бяха сухи мрежи. "Червените дяволи" нямат загуба от този противник в последните 15 срещи между отборите. Палас загуби и 5 от последните си 6 мача в лигата, поради което всичко сочи за успех за домакините. Трябва да се върнем до 1991-ва година за да видим последната победа на Палас в Манчестър.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Кристъл Палас 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
580