Сити ще надвие Челси за Къмюнити Шийлд


И. Ангелов

Сити ще надвие Челси за Къмюнити Шийлд

Челси - Манчестър Сити
Стадион: Уембли
Дата: 05.08.2018 г.
Час: 17:00 ч.

Манчестър Сити обичайно би бил фаворитът в този двубой с оглед финала на последния сезон, но има шанс от двете страни да видим нетипични постройки, поради което и резултатът от срещата трудно би бил определен предварително. И в двата тима има имена, които късно се върнаха от Световната купа.

При Челси Еден Азар, Н'Голо Канте, Оливие Жиру и Тибо Куртоа вероятно няма да участват заради срещите си от Световното. Новият наставник Маурисио Сари не може да разчита на контузените Ван Гинкел, Исая Браун и Курт Зума, а Вилиан може да напусне клуба.

За Пеп Гуардиола голяма част от играчите са на линия, но Рахим Стърлинг и Кевин Де Брюйне са аут. Данило и Мангала носят контузии, докато Лапорте, Марес и Фоден са поставени под въпрос с травми. Най-скъпата покупка на клуба Рияд Марез контузи глезена си в предсезонната подготовка, като се върна на тренировки, но е неясно дали ще играе в срещата.

Пеп Гуардиола изглежда готов да стартира сезона добре и да покаже намеренията на Сити от рано. Маурисио Сари няма да има по-добра възможност да впечатли от дебюта си срещу шампиона, което прави срещата изключително интересна. 

Прогноза: Челси - Манчестър Сити 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
684