Хъл ще постигне ли последна победа в елита срещу Ливърпул?


.

Хъл ще постигне ли последна победа в елита срещу Ливърпул?

Хъл Сити - Ливърпул
Стадион: "Кингстън Комуникейшънс", Хъл
Дата: 09.05.2010
Час: 18:00
Съдия: Андре Маринър


В последната среща за сезона и последна за Хъл Сити от Висшата лига на Англия, те приемат на "Кингстън Къмюникейшънс Стейдиъм " тима на Ливърпул. Както вече споменахме тигрите се разделиха с елита на Англия, след като записаха равенство в последния си изигран мач от Премиершип. Като гостите не не успяха да победят Уигън и завършиха при резултат 2:2. Домакините първи поведоха в резулата, но Хъл постигнха пълен обрат и стигнаха до 1:2. В последните минути на двубоя Уигън подпечата билета на тигрите към Чемпиъншип, след като успя да изравни за 2:2.

Хъл Сити вероятно няма да могат да разчитат на Джими Булард и Калеб Фолан. Първият пропусна равенство 2:2 срещу Уигън поради проблеми в глезена, докато Фолан е с контузия в коляното. Юношите Уил Аткинсън и Марк Кулън вероятно ще запазят титулярните си места, след като успя да се разпишат срещу Уигън, а Камил Заяте, Йън Ашби, Ричард Гарсия и Стивън Хънт за с дългосрочни контузии.

Съпернците им Ливърпул не успяха да си осигурят място в Шампионската лига през следващия сезон, но пък можеха дори и да не вземат участие в турнира Лига Европа ако бяха продължили с лошото си представяне. Мечатата ми за спечелването на Лига Европа през тази година беше провалена, след като бяха отстранени от Атлетико Мадрид след продължение на митичния "Анфийлд". Според Рафа Бенитес сега тима трябва да се концентрира върху подобряването на играта на футболистите си и да търугва на трансферния прозорец с цел да си набами "4-5 класни футболисти", които да подсилят отбора. Според Рафа тима няма да може да постигне представянето си от миналия сезон, когато те завършиха на втората позиция, ако не се вземат спешни мерки за привличането на играчи в тима.

Бенитес вероятно ще може да разчита на Макси Родригес, които имаше проблеми с крака си, но изглежда, че вече се чувства добре. Десният защитник Глен Джонсън пък е с контузия в прасеца. Така защитата на Ливърпул остава осъкатена, защото Карагър пък е с усукан глезен и вероятно няма да може да изиграе 435 си мач за тима срещу Хъл Сити.

исля си все пак, че в този мач няма да има интрига и гостите ще спечелят лесно трите точки.

Прогноза: Хъл Сити - Ливърпул 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Хъл Сити:

10 април Хъл Сити - Бърнли 1:4 (Висша лига)
17 април Бирмингам - Хъл Сити 0:0 (Висша лига)
21 април Хъл Сити - Астън Вила 0:2 (Висша лига)
24 април Хъл Сити - Съндърланд 0:1 (Висша лига)
03 май Уигън - Хъл Сити 2:2 (Висша лига)

Ливърпул:

19 април Ливърпул - Уест Хем 3:0 (Висша лига)
22 април Атлетико Мадрид - Ливърпул 1:0 (Лига Европа)
25 април Бърнли - Ливърпул 0:4 (Висша лига)
29 април Ливърпул - Атлетико Мадрид 2:1 сл.прод. (Лига Европа)
02 май Ливърпул - Челси 0:2 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Хъл Сити - Ливърпул

3 мача
0 победи за Хъл Сити
1 равенство
2 победи за Ливърпул
Голова Разлика: 11:4 за Ливърпул

През този сезон:

26 септември 2009 Ливърпул - Хъл Сити 6:1 (Висша лига)


Коефициенти от bet365:
Хъл Сити - 6.50
Равен - 3.80
Ливърпул - 1.57

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
140