Уест Бромич – Лестър: Домакините ще се затруднят


FUTBOL-TV

Уест Бромич – Лестър: Домакините ще се затруднят

Уест Бромич - Лестър
Стадион: "Дъ Хауторнс", Уест Бромич
Дата: 29.04.2017г.
Час: 17:00
Съдия: Марк Клатънбърг


Предпочитащите по-дефанзивен стил на игра Уест Бромич и Лестър ще премерят сили в съботния следобед за мач от 35-я кръг на Висшата лига. Домакините направиха страхотен сезон и вече могат да си отдъхнат, както и в действителност се случва, ако вземем превид последните им резултати, докато шампионите определено разочароваха в първенството на Англия и дори още не са си осигурили оцеляването.

"Дроздовете" са в серия от 3 поредни загуби и вече 4 срещи без отбелязан гол, което поставя под въпрос 8-та им позиция, тъй като Саутхемптън са с 4 точки по-малко. Програмата до края за Уест Бромич не е много благоприятна, тъй като за съперници ги очакват Челси и Манчестър Сити, както и визити на борещите се за оцеляването Бърнли и Суонзи. Тони Пюлис има въпросителни единствено около състоянията на Мат Таргет и Робсън-Кану, които получиха болки на тренировка в четвъртък и е възможно да не бъдат напълно готови за срещата.

Лестър започна възходящо да се представя под ръководството на Крей Шекспри, но в последно време ситуацията не е толкова успешна. "Лисиците" не са вкусвали победата във вече 5 мача от всички турнири, но все пак съперници в този период бяха Евертън, Атлетико Мадрид, Кристъл Палас и Арсенал, така че има известно оправдание за лошите резултати. Шампионите са с едва 6 точки пред зоната на изпадащите, но пък имат две домакинства на Уотфорд и Борнемут, от които могат да натрупат достатъчен за оставането във Висшата лига актив. Мола Ваге и Менди продължават да лекуват контузии, но пък добрата новина е при Уес Морган и Слимани, които са близо до завръщане.

И двата състава изповядват предимно тактика със здрава защита и бързи контраатаки, което подсказва какво да очакваме от тази среща. Лестър ще се опита да повтори играта си от преди няколко дни, когато с рикошет в последните минути загуби от Арсенал, а с проблемите в нападение в последно време за Уест Бромич - това може да е още един двубой без отбелязан гол от страна на домакините. "Дроздовете" все пак ще търсят повече победата и една грешка на някой от съперниците може да се окаже фатална.

Прогноза: Уест Бромич - Лестър 0:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
129