Съндърланд – Борнемут: Само точка за домакините


FUTBOL-TV

Съндърланд – Борнемут: Само точка за домакините

Съндърланд - Борнемут
Стадион: "Стейдиъм ъф Лайт", Съндърланд
Дата: 29.04.2017г.
Час: 17:00
Съдия: Стюърт Атуел


Аутсайдерът през този сезон Съндърланд ще посрещне в съботния следобед на "Стейдиъм ъф Лайт" Борнемут в среща от първенството на Англия. Домакините вече нямат никакви илюзии, че ще останат и през следващата кампания във Висшата лига, докато за "черешките" оцеляването не изглежда да е поставено под въпрос.

"Черните котки" загубиха и от предпоследния Мидълзбро в средата на седмицата, което беше 7-ма загуба в изминалите 9 кръга. Съндърланд е закотвен категорично на последното място с цели 12 точки по-малко 17-я Хъл и едва ли някой вярва, че от оставащите 5 срещи ще бъде взет максимума. Дейвид Мойс за пореден път е със сериозни кадрови проблеми в лицето на контузените Пади Макнеър, Дънкан Уатмор, Ян Кирхоф и Браян Овиедо, а под въпрос са Джейсън Денайер, Джак Родуел, Лий Катърмоу и Дарън Гобсън. Допълнителен проблем за шотланския мениджър пък е наказанието на Себастиан Ларсон.

Борнемут по всичко изглежда не изпита синдрома на втория сезон и може да бъде спокоен за оставането си в елита. Разликата от зоната на изпадащите е 7 точки, но леката програма до края по-скоро дава възможност на "черешките" да опитат класиране в средата на таблицата. Еди Хау по подобие на своя съперник също има известни главоболия със състава, заради намиращите се в лазарета Калъм Уилсън, Адам Федеричи, Андрю Сърман, Джак Уилшър и Дан Гослинг.

Дейвид Мойс показа оптимизъм с думите, че докато има теоретиен шанс неговият отбор ще гони оцеляването, но трудно някой би взел насериозно това изказване. Все пак, вероятно Съндърланд ще се опита да завоюва победата с по-атакуващ футбол, за да избегне официалното изпадане от Висшата лига още в този кръг пред своя публика. Борнемут от своя страна много добре разбира, че напрежението е в редиците на домакините и ще изчаква дълбоко в своята половина грешки на съперника, които биха позволили на "черешките" да си тръгнат с 3-те точки.

Прогноза: Съндърланд - Борнемут 1:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
228