Бърнли ще се опита да повтори успеха си срещу Хъл


.

Бърнли ще се опита да повтори успеха си срещу Хъл

Съндърланд приема на "Стейдиъм ъф Лайт" тима на Бърнли в среща от 35-ят кръг на английската Висша лига. "Черните котки" заемат 13-та позиция във временното класиране с актив от 38 точки. Досега през сезона те регистрираха общо 9 победи, 11 равенства и 14 загуби. Тима на Стив Брус се представя много колебливо през цялата кампания. След като успя да победи у дома отбора на Тотнъм с 3:1, те загубиха минимално с 1:0 при гостуването им на Уест Хем. В крайна сметка със сърцатата си игра и борбеността, която показаха, лондончани заслужено стигнаха до трите точки.

Играчът на Съндърланд - Лий Катърмоул е под голямо съмнение за тази среща. Бившият халф на Мидълзбро и Уигън се бори с травма в прасеца, а мениджъра Стив Брус сподели, че няма да рискува със здравето му ако не е напълно възстановен. Капитанът Лорик Кана и защитника Джон Менса са в добро физическо състояние, докато Фрейзър Кембъл се надява да се възстанови от вирус за да започне в стартовите единайсет. Анди рейд и Джордж МкКартни остават аут поради разстежения.

Съперниците им Бърнли, които са потенциални кандидати за отпадане от елита на Англия, в момента се намират в опасната зона и по-точно на 18-та позиция с актив от 27 точки. Според някои те все още имат шансове да финишират в края на сезона извън тази зона. Досега през кампанията те записаха общо 7 победи, 6 равенства и 21 загуби. През миналия уикенд тима постигна много важна победа при гостуването им на Хъл Сити, където те успяха да триумфират с убедителното и така важно - 4:1.

Мениджърът на Бърнли Брайън Лоус вероятно ще разчита на същите играчи както при двубоя с тигрите. Стиий Джордан е под съмнение поради контузия в коляното, докато Крис МкКан остава аут за срещата поради подобна травма.

Мисля, че след убедителната победа над Хъл, Бърнли ще се опита да повтори това с цел да остане в елита на Англия и през следващия сезон.

Прогноза: Съндърланд - Бърнли 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
30