Саутхемптън – Уест Хем: Равностойно реми


Н. Гавазов

Саутхемптън – Уест Хем: Равностойно реми

Саутхемптън - Уест Хем
Стадион: "Сейнт Мери", Саутхемптън
Дата: 04.02.2017г.
Час: 17:00
Съдия: Греъм Скот

Саутхемптън и Уест Хем ще мерят сили тази събота в среща от 24-я кръг на Висшата лига. И двата състава изглеждат равностойни, а моментното им състояние и актив изглеждат също идентични.

"Светците" показват в последно време игри на приливи и отливи, което ги смъкна в долната половина на таблицата. Причината за това изглежда логична, след като Саутхемптън имаше важни двубои за другите два турнира, а финалът в Купата на лигата оправдава представянето в първенството. Клод Пюел имаше и препълнен лазарет, което допълнително показва, че няма как гостите да играят успешно на няколко фронта. В този кръг с травми са Джереми Пиед, Мат Таргет, Чарли Остин, Алекс Маккарти, Върджил ван Дийк, Хескет, Джей Родригес и Джеймс Уард-Прауз, макар че за последните двама ще се решава до последно.

Уест Хем започна да се съвзема след провала в началото на кампанията и се изкачи до средата на таблицата. Въпреки това, непостоянството също е характерно за лондончани, които след двете победи срещу Кристъл Палас и Мидълзбро допуснаха разгромно поражение на "Олимпийския стадион" от Манчестър Сити с 4:0. Славен Билич отново има главоболия в сглобяването на титулярните 11, след като с контузии са Огбонна, Гьокхан Торе, Диафра Сако, Масуаку, Арбелоа и Нордтвайт, а Андре Аю имаше полуфинал с Гана в четвъртък и също няма да може да помогне на съотборниците си.

Саутхемптън има леко предимство тази събота, заради домакинската подкрепа и липсата на голямо напрежение към отбора. При Уест Хем нещата са малко по-различни, а и се вижда, че няма как Пайет да бъде заместен успешно във всеки един мач, макар че Микаел Антонио показва стабилно представяне. Очакваме двата състава да покажат равностоен футбол с приятна и атакуваща игра, която обаче няма да донесе 3-те точки на нито един от съперниците.

Прогноза: Саутхемптън - Уест Хем 2:2

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
374