Уест Хем ще задържи Манчестър Сити


И. Ангелов

Уест Хем ще задържи Манчестър Сити

Уест Хем - Манчестър Сити
Стадион: "Лондон Стейдиъм", Лондон
Дата: 01.02.2017г.
Час: 21:45
Съдия: Кевин Френд

Уест Хем Юнайтед преодоля трудния си период и сега се намира в прекрасна форма след като се отдалечи на 12 точки от дъното с 5 победи от последните 7 мача в лигата. В допълнение, тимът привлече и заместник на Димитри Пайе след разрешаването на сагата с неговия трансфер в лицето на Роберт Снодграс от Хъл Сити.

Манчестър Сити спечели само веднъж в последните си 4 мача във Висшата лига, но се представи много добре в равенството с Тотнъм преди комфортната победа над Кристъл Палас във ФА Къп през уикенда. Сега отборът е на 2 точки от 4-то място в таблицата и не може да си позволи да губи повече точки.

Откъм състави, Уест Хем посреща обратно от Купата на Африка Чейху Кояте, докато Андре Аю остава в турнира. Хосе Фонте може да започне този двубой след пристигането си от Саутхемптън, докато под въпрос е новото попълнение Снодграс заради лека травма. Анди Керъл също беше заменен принудително в последната победа на тима с 3:1 над Мидълсбро, в която се разписа на два пъти, като сега участието му е под въпрос.

За "гражданите" Венсан Компани се върна в игра и изигра 90 минути срещу Кристъл Палас. Не е ясно дали той има фитнес нивата да започне само дни след срещата. Габриел Жезус получи травма срещу Кристъл Палас и се очаква Серхио Агуеро да започне на негово място в атака. Фернандиньо изтърпя своите 4 мача наказание и отново е възможно да заиграе за Сити. Дълготрайно контузен остава Илкай Гюндоган.

Наскоро Ман Сити разби именно Уест Хем във ФА Къп с 5:0, но в онзи момент "чуковете" се намираха в много лоша форма. Сега самочувствието при домакините е на ниво и ако някои от играчите под въпрос успеят да се върнат за двубоя, то шансът на тима да вземе нещо от срещата е добър.

Прогноза: Уест Хем - Манчестър Сити 2:2

 

Последни 5 изиграни срещи:

Уест Хем:

31 декември Лестър - Уест Хем 1:0 (Висша лига)
02 януари Уест Хем - Манчестър Юнайтед 0:2 (Висша лига)
06 януари Уест Хем - Манчестър Сити 0:5 (ФА Къп)
14 януари Уест Хем - Кристъл Палас 3:0 (Висша лига)
21 януари Мидълзбро - Уест Хем 1:3 (Висша лига)

Манчестър Сити:

02 януари Манчестър Сити - Бърнли 2:1 (Висша лига)
06 януари Уест Хем - Манчестър Сити 0:5 (ФА Къп)
15 януари Евертън - Манчестър Сити 4:0 (Висша лига)
21 януари Манчестър Сити - Тотнъм 2:2 (Висша лига)
28 януари Кристъл Палас - Манчестър Сити 0:3 (ФА Къп)

 

Досегашни срещи:

Уест Хем - Манчестър Сити

104 срещи
37 победи за Уест Хем
17 равенства
50 победи за Манчестър Сити
Голова Разлика: 173:147 за Манчестър Сити

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
268