Мидълсбро няма да затрудни Манчестър Юнайтед


И. Ангелов

Мидълсбро няма да затрудни Манчестър Юнайтед

Манчестър Юнайтед - Мидълсбро
Стадион: "Олд Трафорд", Манчестър
Дата: 31.12.2016
Час: 17:00

Айтор Каранка се изправя срещу Жозе Моуриньо за първи път откакто е мениджър и откакто двамата водеха Реал Мадрид в тригодишен период от кариерите си. Юнайтед сега изглежда като отбор в прекрасна форма след 4 поредни победи в елита за първи път от април 2015-та година, когато бяха постигнати 6 поред.

Мидълсбро не се намира в добро състояние след 3 загуби в последните 4 кръга, а на гости този отбор няма победа в 8 поредни мача. 5 от тези срещи бяха равенства и това може да се приеме за позитивно с оглед формата на Ибра и компания.

Проблемите в състава на домакините намаляват в този важен период от сезона, като сега само Рууни, Баили и Шоу са поставени под въпрос след претърпени травми. За гостите наказан е Антонио Бараган, докато Виктор Фишър е под въпрос с проблем в коляното.

Манчестър Юнайтед откри головете и формата на Златан Ибрахимович в атака е прекрасна. Той се намира само на гол от топ-реализатора за момента Диего Коста (13), но насреща отбраната на Мидълсбро е в топ 6 най-добри в елита.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Мидълсбро 2:0 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
207