Челси ще победи и Стоук


И. Ангелов

Челси ще победи и Стоук

Челси - Стоук Сити
Стадион: "Стамфорд Бридж", Лондон
Дата: 31.12.2016
Час: 17:00

Челси постигна 12 поредни победи когато прегази Борнемут с 3:0 в деня след Коледа и сега тимът е изправен пред историческо постижение - изравняване на рекорда за поредни победи в лигата. За това обаче ще е нужна още една победа над Стоук Сити преди новата година.

Стоук направи добър старт в последния кръг срещу Ливърпул, но допусна тежка загуба от 4:1 и сега предизвикателството няма да е по-леко на гости на лидера в таблицата и при завръщане на ключовите играчи Диего Коста и Нголо Канте в състава на "сините".

Педро е наказан за тима на Антонио Конте и няма да вземе участие в срещата, както и контузения Джон Тери. Коста и Канте обаче се връщат след изтърпяните си наказания за натрупани жълти картони.

Гостите имат повече проблеми. Контузени тук са Джак Бътланд, Фил Бардсли, Джоф Камерън и Стивън Айрлънд, като наказан е и Марко Арнаутович. В последната среща Марк Хюз не даде старт на Боян Кркич и Жердан Шакири, като се очаква сега те да започнат.

Стоук Сити няма загуба от Челси в последните три сблъсъка между тези отбори, като "сините" вкараха само 1 гол на "Стамфорд Бридж" срещу Стоук в последните 6 мача. Това невероятно постижение трябва да даде увереност на гостите, но въпреки това се очаква те да загубят убедително.

Прогноза: Челси - Стоук Сити 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
142