Юнайтед ще надвие Съндърланд


И. Ангелов

Юнайтед ще надвие Съндърланд

Манчестър Юнайтед - Съндърланд
Стадион: "Олд Трафорд", Манчестър
Дата: 26.12.2016 г.
Час: 17:00

Манчестър Юнайтед подобри формата и резултатите си и сега изглежда играта на Жозе Моуриньо върви както той би желал. След три поредни победи във Висшата лига за първи път от август месец целта е постигане на четвърта, което не се е случвало на тима от април 2015-та.

Съндърланд взе важна победа от Уотфорд в последния кръг, но този тим не се представя добре като гост в сезона. 6 от последните 8 гостувания бяха загубени от "черните котки", като тимът и не вкара в последните две, докато допусна цели 7 попадения. Всъщност, само в 1 от последните 6 мача на гости Съндърланд успя да достигне до гол.

Откъм състави, Крис Смолинг се върна към игра след двумесечно отсъствие когато се появи като резерва срещу Уест Бром в последния кръг. Ерик Баили вероятно ще бъде в състава също след минималния рецидив на контузията си, но въпреки това е под въпрос. Играчът във форма Хенрих Мкхитарян все още ще отсъства с контузията в глезена, докато и Люк Шоу продължава да лекува травма.

Уейн Рууни беше част от последните победи на тима и може да задържи мястото си в състава.

В състава на Съндърланд проблемите са доста. Контузени тук са Пади МакНеър, Лий Кетърмол, Линдън Гууч, Джак Родуел, Дънкан Уотмор и Ян Кирхов. В допълнение, Аднан Янузай не може да играе срещу отбора, който го притежава поради условията на контракта под наем, а под въпрос с различни проблеми са още Стивън Пиенар, Хавиер Манкило и Били Джоунс.

С оглед на проблемите на гостите се очаква една от рутинните победи на "червените дяволи" през сезона. Програмата през празниците е добра за Юнайтед с оглед идното домакинство на Мидълсбро, затова е важно тимът да се възползва в преследването на лидерите в таблицата.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Съндърланд 2:0 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
158