Фулъм ще гони домакински рекорд срещу Уигън


.

Фулъм ще гони домакински рекорд срещу Уигън

Фулъм - Уигън
Стадион: "Крейвън Котидж", Лондон
Дата: 04.04.2010
Час: 17:00
Съдия: Марк Клатънбърг


Отбора на Фулъм посреща на "Крейвън Котидж" гостуващия Уигън в двубой от 33-ят кръг на английската Висша лига. Фулъм досега през сезона записаха 10 победи, 8 равенства и 13 загуби, което им отрежда 12-позиция във временното класиране с актив от 38 точки. Те на успяха да продължат участието си в борбата за спечелването на "ФА Къп" след като загубиха при преиграването с Тотнъм. В последният изигран мач на тима от първенството те записаха загуба при гостуването си на Хъл Сити, където "тигрите" спечелиха 2:0. В средата на тази седмица в първа среща от четвърт-финалната фаза на турнира Лига Европа, отбора прие на "Крейвън Котидж" тима на Волфсбург и в крайна сметка успя да го победи с минималното 2:1.

Мениджъра на тима Рой Ходжсън вероятно ще направи някои промени за тази среща. Той ще иска да даде почивка на някои от ключовите си играчи преди реванша срещу Волсбург в Германия, което означава, че Боби Замора, Деймиън Дъф и Арън Хюс може да отсъстват днес. Андрю Джонсън и Джон Пейтсил са аут заради конутзии в колената, а Стивън Кели ще трябва да премине късен фитнесттест за да се разбере състоянието му, след като получи лек удар при мача с "шпорите".

Съперниците им Уигън успя да излязат от зоната на изпадащите и в момента се намират на 16-та позиция с 31 точки, с 4 пред Уест Хем. През кампанията те регистрираха 8 победи, 7 равенства и 17 загуби. В последните два кръга отбора записа - победа у дома с 1:0 срещу Бърнли и загуба при гостуването си на Манчестър Сити с 3:0. След днешния двубой, на тима предстоят срещи с Портсмут и Арсенал.

Защитникът на Уигън Гари Коулдуел ще пропусне този мач, след като днес започва да тече наказанието му от три срещи. Вратарят Крис Киркланд отново е добра форма след прекаран вирус, но халфа Хенри Томас вероятно няма да бъде включен в състава за днес поради контузия. Защитникът Емерсон Бойс се начява да вземе участие днес. Чарлс Н'Зогбя е аут поради контузия.

Докато Уигън се борят за точки да си осигурят място в елита и през следващия сезон, Фулъм пък гонят домакински рекорд, който няма да прекъсне и днес.

Прогноза: Фулъм - Уигън 1:0

Последни 5 изиграни срещи:

Фулъм:

18 март Фулъм - Ювентус 4:1 (Лига Европа)
21 март Фулъм - Манчестър Сити 1:2 (Висша лига)
24 март Тотнъм - Фулъм 3:1 (ФА Къп)
27 март Хъл Сити - Фулъм 2:0 (Висша лига)
01 април Фулъм - Волфсбург 2:1 (Лига Европа)

Уигън:

08 март Уигън - Ливърпул 1:0 (Висша лига)
13 март Болтън - Уигън 4:0 (Висша лига)
16 март Уигън - Астън Вила 1:2 (Висша лига)
20 март Уигън - Бърнли 1:0 (Висша лига)
29 март Манчестър Сити - Уигън 3:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Фулъм - Уигън

19 мача
6 победи за Фулъм
9 равенства
4 победи за Уигън
Голова Разлика: 18:13 за Фулъм

През този сезон:

08 ноември 2009 Уигън - Фулъм 1:1 (Висша лига)


Коефициенти от bet365:
Фулъм - 2.00
Равен - 3.40
Уигън - 3.80

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
43