Стоук и Хъл няма да се победят


.

Стоук и Хъл няма да се победят

Стоук Сити - Хъл Сити
Стадион: "Британия", Стоук
Дата: 03.04.2010
Час: 17:00
Съдия: Лий Пробърт


Стоук Сити приема на "Британия Стейдиъм" отбора на Хъл Сити в среща от 33-ят кръг на английската Висша лига. "Грънчарите" в момента се намират на 11-та позиция с инкасирани 39 точки. Досега през сезона те записаха общо 9 победи, 12 равенства и 10 загуби. В последните два изиграни кръга, момчетата на Тони Пулис записаха загуба у дома с 1:2 от Тотнъм и победа с минималното 1:0 при гостуването им на Уест Хем. След двубоя на тима с Хъл Сити, пред тима предстоят срещи с Уувърхемптън и Болтън.

Мениджъра на "грънчарите" е притеснен относно състоянието на трима от своите играчи за срещата с Хъл. Райън Шоукрос остава под съмнение заради болки в глезена, докато Абдула Файе и Дейв Китсън страдат от болки в колената получени по време на двубоя с "чуковете". Халфът Дийн Уайтхед е отново на разположение след изтърпяно наказание.

Тима на Хъл Сити се намират на 18-та позиция в зоната на изпадащите с 27 точки, но все още има шанс да не отпадна от елита на Англия в края на кампанията. Досега през сезона те записаха 6 победи, 9 равенства и 16 загуби. След уволнението на Фил Браун и назначаването на Йън Дауи на негово място, тима е записал загуба при гостуването си на Помпи и победа у дома срещу Фулъм с 2:0. 

Защитникът на "тигрите" Ибрахима Сонко ще остане резерва срещу бившия си тим. Сонко не беше играл футбол от близо 5 месеца, откакто не беше повикан от мениджъа при победа над Фулъм с 2:0. Мястото на Сонко вероятно ще бъде заето от Анди Долсън, който се завърна в състава след разстежение, докато Калеб Фола и Бернард Менди също са готови да започнат срещата. Стивън Хънт се бори с травма в ходилото вероятно няма да започне в тази среща, докато младокът Лиъм Купър е със счупен нос. Амир Заки е все още е аут, както и Ийн Ашби, Камил Заяте и Антъни Гарднър.

Стоук вече са си осигурили място в елита на Англия през следващи сезон, докато Хъл Сити тепърва ще трябва да работят върху това. Мисля да прогнозирам равенство в тази среща.

Прогноза: Стоук Сити - Хъл Сити 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Стоук Сити:

07 март Челси - Стоук Сити 2:0 (ФА Къп)
10 март Бърнли - Стоук Сити 1:1 (Висша лига)
13 март Стоук Сити - Астън Вила 0:0 (Висша лига)
20 март Стоук Сити - Тотнъм 1:2 (Висша лига)
27 март Уест Хем - Стоук Сити 0:1 (Висша лига)

Хъл Сити:

20 февруари Уест Хем - Хъл Сити 3:0 (Висша лига)
07 март Евъртън - Хъл Сити 5:1 (Висша лига)
13 март Хъл Сити - Арсенал 1:2 (Висша лига)
20 март Портсмут - Хъл Сити 3:2 (Висша лига)
27 март Хъл Сити - Фулъм 2:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Стоук Сити - Хъл Сити

9 мача
3 победи за Стоук Сити
4 равенства
2 победи за Хъл Сити
Голова Разлика: 10:10

През този сезон:

08 ноември 2009 Хъл Сити - Стоук Сити 2:1 (Висша лига)


Коефициенти от bet365:
Стоук Сити - 1.80
Равен - 3.50
Хъл Сити - 4.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
41