Арсенал няма да бъде спрян от вълците в заветната си цел


.

Арсенал няма да бъде спрян от вълците в заветната си цел

Арсенал - Уулвърхемптън
Стадион: "Емирейтс", Лондон
Дата: 03.04.2010
Час: 17:00
Съдия: Андре Маринър


В среща от 33-ят кръг на английската Висша лига тима на Арсенал приема на "Емирейтс" тима на Уувърхемптън Уондърърс. Тима на Арсен Венгер в момента се намира на 3-та позиция в таблицата с актив от 68 точки, като все още има шансове за шампионската титла през този сезон. През кампанията лондончани регистрираха общо 21 победи, 5 равенства и 6 загуби. В последният изигран мач на тима от Премиершип те записаха равенство при гостуването си на Бирмингам завършило при резултат 1:1. Арсенал успяха да запазят шансовете си за продължаване напред в Шампионската лига, след като с сряда изиграха първата среща от четвърт-финалният си сблъсък с тима на Барселона. Испанците успяха да поведат с два гола преднина, но през втората част златана резерва на Арсенал - Тио Уолкът върна едно попадение. По-късно беше отсъдена дузпа в полза на англичаните заради фаул срещу Фабрегас в наказателното поле, който успя да отбележи със счупен крак, връщайки надеждата на тима за продължаване напред в турнира. 

Лондончани ще могат да разчитат на двамата си играчи - Гаел Клиши и халфа Денилсон, за мача с "вълците". Въпреки това, Сеск Фабрегас ще пропусне остатъка от сезона заради счупен крак, докато Уилям Галас няма да може да се върне в игра да края на месец май заради контузия в прасеца. Андрей Аршавин също получи контузия подобна на Галас при равенството 2:2 с Барселона, но се очаква да се завърне до 3 седмици. Ветераните Микел Силвестре и Сол Кембъл са добро физическо състояние, докато Томас Вермалеен е на разпложение на Арсен Венгер след като изтърпя наказание от една среща. Английският национ Тио Уолкът се бори за титулярно място след като отбеляза срещу Барса. Робин ван Перси се завърна към тренировки с тима, но все още е на няколко седмици от появяването му в игра.

Съперниците им Уувърхемптън се намират на 14- та позиция в таблица със сериозна опасност да отпаднат от елита на Англия в края на сезона, ако продължат с лошата си игра. През кампанията досега те са записали общо 8 победи, 8 равенства и 16 загуби. В последния кръг тима на Мик МакКарти записа нулево равенство при домакинството си на Евертън

В тима на "вълците" отсъстващ е нападателят Силван Ебанс-Блейк, който отначало прекарваше мачове на резервмата скамейка, а по-късно беше покосен от вирус. Вероятно той ще започне мача като резерва. Мениджъра на тима е задължен да използва същата подредба като при головата суша с "карамелите".

Смятам, че Арсенал няма да срещнат проблеми по пътя им към шампионската титла, особенно от този отбор, който се представя сравнително зле като гост.

Прогноза: Арсенал - Уувърхемптън 3:0


Последни 5 изиграни срещи:

Арсенал:

09 март Арсенал - Порто 5:0 (Шампионска лига)
13 март Хъл Сити - Арсенал 1:2 (Висша лига)
20 март Арсенал - Уест Хем 2:0 (Висша лига)
27 март Бирмингам - Арсенал 1:1 (Висша лига)
31 март Арсенал - Барселона 2:2 (Шампионска лига)

Уулвърхемптън:

06 март Уулвърхемптън - Манчестър Юнайтед 0:1 (Висша лига)
13 март Бърнли - Уулвърхемптън 1:2 (Висша лига)
20 март Астън Вила - Уулвърхемптън 2:2 (Висша лига)
23 март Уест Хем - Уулвърхемптън 1:3 (Висша лига)
27 март Уулвърхемптън - Евъртън 0:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Арсенал - Уулвърхемптън

41 победи за Арсенал
24 равенства
25 победи за Уулвърхемптън
Голова Разлика: 177:144 за Арсенал

През този сезон:

07 ноември 2009 Уулвърхемптън - Арсенал 1:4 (Висша лига)


Коефициенти от bet365:
Арсенал - 1.22
Равен - 6.00
Уулвърхемптън - 15.00


Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
128