Уотфорд – Лестър: Стършелите ще спрат шампиона (анкета)


Н. Гавазов

Уотфорд – Лестър: Стършелите ще спрат шампиона (анкета)

Уотфорд - Лестър
Стадион: "Викаридж Роуд", Уотфорд
Дата: 19.11.2016г.
Час: 17:00
Съдия: Нийл Суорбрик


Шампионът на Англия Лестър се намира в лошо състояние, което може още повече да се влоши при гостуването на коравия Уотфорд в мач от съботната програма на Висшата лига.
"Стършелите" се намират на 8-ма позиция в таблицата и показват стабилна игра, която на този етап ги отдалечава от активна борба за оцеляването. Домакините бяха дори в серия от 3 срещи без допуснат гол, която приключи с катастрофалното 6:1 от Ливърпул точно преди международната пауза. Валтер Мадзари страда от ограниче избор за стартовия състав, тъй като лазарета е пълен с Кенеди, Джа Джедже, Крейг Каткарт, Исаак Съксес, Кристиан Кабаселе, Стефано Окака, Еурелио Гомес и Себастиан Прьодл, макар че последните трима могат да вземат участие. Холебас пък е наказан, което ще позволи на Цунига да се появи в игра.

Лестър определено е едно от разочарованията през този сезон във Висшата лига, въпреки по-скромният статут на отбора. Ясно беше на всички, че шампионът на Англия трудно ще повтори подвига си от миналата кампания, но все пак се очакванията към отбора бяха малко по-големи. "Лисиците" се представят успешно в Шампионскта лига, но в първенството са далеч дори и от местата за Лига Европа, а зоната на изпадащите е само на 2 точки. Менди, Шмайхел и Матю Джеймс няма да са на разположение на Раниери, а Даниел Дринкуотър и Демарай Грей получиха травми по време на международната пауза и остават под въпрос.

Шампионите са длъжни да търсят 3-те точки от тази среща, макар че реално състоянието и актива на Уотфорд да са по-впечатляващи. Въпреки това, многото липсващи ще влоши играта на "стършелите", но и така няма да е лесно на Лестър и можем да видим поредното разочарование за "лисиците" в първенството.

Прогноза: Уотфорд - Лестър 1:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
177