Ливърпул няма да се препъне срещу черните котки


.

Ливърпул няма да се препъне срещу черните котки

Ливърпул - Съндърланд
Стадион: "Анфийлд", Ливърпул
Дата: 28.03.2010
Час: 18:00
Съдия: Фил Дауд


В двубой от 32-ят кръг на английската Висша лига тима на Ливърпул приема на митичния "Анфийлд" гостуващия отбор на Съндърланд. Червените в момента се намират на шестата позиция в класирането с актив от 51 точки, а четвърти е Тотнъм с 58 точки. Изглежда, че те ще имат нужда от много късмет за да заемат тази позиция в края на сезона.Мениджърът на Ливърпул Рафаел Бенитес все още продължава да вярва, че неговият отбор може да завърши кампанията в челната четворка на Висшата лига, а основен фактор за постигането на тази цел ще бъде опита на играчите на мърсисайдци. Мърсисайдци до момента записаха общо 15 победи, 6 равенства и 10 загуби, а головата им разлика е +18. Те успяха да продължат участието си в турнира Лига Европа след като победиха френския Лил с общ резултат от двете срещи - 3:1. Така Ливърпул ще се изправят тази седмица срещу отбора на Бенфика в следващият етап от надпреварата като първата среща е в Португалия. В последните два изиграни мача от първенството тима на Рафа Бенитес успя да победи последният в класирането тим на Портсмут с 4:1 на "Анфийлд", след което гостува на "Олд Трафорд", но си тръгна от там с поражения от 2:1.

В домакините няма новоконтузени играчи за този мач. Без срещата в средата на седмицата, Рафа Бенитес даде почивка на играчите си с цел да са напълно готови за сблъсъка от Лига Европа тази седмица. Може би днес той ще заложи на по-атакуващ план, отколкото при гостуването на Манчестър Юнайтед. Мартин Шкъртел и Фабио Аурелио все още за на няколко седмици от пълното си възстановяване, докато Алберт Риера вероятно няма да бъде включен в групата за срещата след като се говори за евентуална сделка под наем с руски отбор.

Техните съперници Съндърланд заемат 13-то място в класирането с 35 точки. През сезона те записаха общо 8 победи, 11 равенства и 12 загуби. В последните две изиграни срещи "черните котки" записаха победа над Бирмингам с 3:1 и равенство 1:1 при гостуването си на "Вила Парк".

Нападателя на гостите Кенуйн Джонунс вероятно ще се завърне в състава за днешния двубой. Националът на Тринидат и Тобаго пропусна последните 2 мача на отбора заради контузия, но отново започна да тренира със отбора и вероятно ще бъде включен в днешната група на отбора. Въпреки това защитникът Джон Менса, който страда от разстежение и не беше на разположение срещу Астън Вила в средата на седмиацата, докато халфа Анди Рейд остава аут заради същия проблем.

Смятам, че Ливърпул няма да имат проблеми днес. Все пак те не са губили на "Анфийлд" от 8 срещи и не вярвам Съндърланд да прекъснат тази поредица.

Прогноза: Ливърпул - Съндърланд 3:1

Последни 5 изиграни срещи:

Ливърпул:

08 март Уигън - Ливърпул 1:0 (Висша лига)
11 март Лил - Ливърпул 1:0 (Лига Европа)
15 март Ливърпул - Портсмут 4:1 (Висша лига)
18 март Ливърпул - Лил 3:0 (Лига Европа)
21 март Манчестър Юнайтед - Ливърпул 2:1 (Висша лига)

Съндърланд:

28 февруари Съндърланд - Фулъм 0:0 (Висша лига)
09 март Съндърланд - Болтън 4:0 (Висша лига)
14 март Съндърланд - Манчестър Сити 1:1 (Висша лига)
20 март Съндърланд - Бирмингам 3:1 (Висша лига)
24 март Астън Вила - Съндърланд 1:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Ливърпул - Съндърланд

125 мача
58 победи за Ливърпул
27 равенства
40 победи за Съндърланд
Голова Разлика: 213:185 за Ливърпул

През този сезон:

17 октомври 2009 Съндърланд - Ливърпул 1:0 (Висша лига)


Коефициенти от bet365:
Ливърпул - 1.33
Равен - 5.00
Съндърланд - 10.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
166