Хъл Сити и Фулъм няма да се победят


.

Хъл Сити и Фулъм няма да се победят

Хъл Сити - Фулъм
Стадион: "Кингстън Комуникейшън", Хъл
Дата: 27.03.2010
Час: 17:00
Съдия: Крис Фой


Хъл Сити приема на "Кингстън Къмюникейшънс Стейдиъм" гостуващия тим на Фулъм в среща от 32-ят кръг на английската Висша лига. "Тигрите" са предпоследни в класирането с 24 точки, но все още имат шанс да избягат от опасната зона, тъй като разлика между 14-ят Болтън и 19-ят Хъл е 8 точки. Досега през сезона те записаха общо 5 победи, 9 равенства и 16 загуби.  След като Фил Браун си отиде от тима и Йън Дауи зае негово място, отбора записа отчайваща загуба при гостуването си на Помпи с 3:2. Гостите водеха до 85-та минута с 2:1 и тогава Портсмут изригнаха с 2 гола, карайки публика на "Фратън Парк" да изпаднае в екстаз.

Дуото на Хъл - Анди Даусън и Стивън Хънт са под съмнение да започнат в днешната среща. Мениджъра на тима ще може да разчита на Джордж Боатенг, който се връща от наказание, докато Джоузи Алтидор вече е възстановен от разстежение. Младокът в съства Лиам Купър (глезен) и Амир Заки (коляно) вероятно ще пропуснат днешния мач на тима. Капитанът Иан Ашби се яви на тренировки за първи път през тази седмица, след като отсъстваше около година, но е под съмнение да направи дебюта си днес. Камил Заяте и Антъни Гарднър са дългосрочно контузени. Доуи се надява Гарднър да се завърне преди края на сезона и да успее да помогне на състава в борбата му за остававне в елита на Англия.

Фулъм пък в момента се намират на 10-та позиция във временното класиране с актив от 38 точки. Досега през кампанията те регистрираха общо 10 победи, 8 равенства и 12 загуби. Те не успяха да продължат участието си в турнира "ФА Къп" след като загубиха с 3:1 от Тотнъм. В последните два изиграни мача на тима от първенството те записаха загуба с 3:0 от Манчестър Юнайтед и поражение като домакини с 1:2 от Манчестър Сити. След днешния мач на Фулъм с Хъл Сити, на отбора предстоят двубои с Уигън и Ливърпул.

Мениджъра на тима Рой Ходжсън ще трябва да се допита до Боби Замора относно неговите болки в стомаха и дали той ще може да играе днес. Замора беше сменен по време на загубата от "шпорите" в средата на седмицата след като получи няколко тежки удари. Андрю Джонсън и Джон Пейнтсил остава в лазарета на тима, докато Дейвид Елм е под съмнение заради грип.

Прогноза: Хъл Сити - Фулъм 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Хъл Сити:

10 февруари Блекбърн - Хъл Сити 1:0 (Висша лига)
20 февруари Уест Хем - Хъл Сити 3:0 (Висша лига)
07 март Евъртън - Хъл Сити 5:1 (Висша лига)
13 март Хъл Сити - Арсенал 1:2 (Висша лига)
20 март Портсмут - Хъл Сити 3:2 (Висша лига)

Фулъм:

11 март Ювентус - Фулъм 3:1 (Лига Европа)
14 март Манчестър Юнайтед - Фулъм 3:0 (Висша лига)
18 март Фулъм - Ювентус 4:1 (Лига Европа)
21 март Фулъм - Манчестър Сити 1:2 (Висша лига)
24 март Тотнъм - Фулъм 3:1 (ФА Къп)


Досегашни срещи:

Хъл Сити - Фулъм

7 мача
3 победи за Хъл Сити
1 равенство
3 победи за Фулъм
Голова Разлика: 9:5 за Фулъм

През този сезон:

19 октомври 2009 Фулъм - Хъл Сити 2:0 (Висша лига)


Коефициенти от bet365:
Хъл Сити - 2.40
Равен - 3.25
Фулъм - 3.00


Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
37