Агаси съжалява за постъпката си, търси извинение от Сампрас


.

Агаси съжалява за постъпката си, търси извинение от Сампрас

Андре Агаси призна вината си след шегите, които отправи по адрес на Пийт Сампрас и съжалява за постъпката си. Както е известно през миналия петък двете американски тенис легенди участваха в благотворителна среща заедно с най-добрите тенисисти в момента Роджър Федерер и Рафаел Надал, като Сампрас имаше честта да се състезава рамо до рамо със световния номер едно, докато Агаси беше в един отбор с тореадора от Майорка. Приходите от този мач отидоха за пострадалите от заметресението в Хаити.

В един момент от срещата Сампрас се пошегува с Агаси, имитирайки неговата походка. Андре обаче не остана длъжен на своя сънародник и се пошегува с това, че опонентът му е стиснат и дава малки бакшиши. След мача никой от двамата американци не се появи на пресконференцията.

"Прекалих. Беше неуместно. Опитхвахме се да се забавляваме на корта. Аз самия се опитвах да бъда смешен, но не особено успешно. Шегата ми беше глупава и съжалявам. Изпратих съобщение на Пийт, за да го попитам дали мога да му се извиня лично за моята постъпка. Надявам се, че въпреки това хората са изпитали наслада", заяви Андре Агаси.


АСЕН ТЕРЗИЙСКИ

  Сподели
169