Гледайте Супербоул XLVI на живо във Futbol TV


Т. Михайлов

Гледайте Супербоул XLVI на живо във Futbol TV

Тази нощ в 1:30 българско време е най-голямото спортно събитие в Америка - Супербоул XLVI. Един срещу друг на „Лукас Ойл Стейдиъм“ в Индианаполис ще се изправят Ню Йорк Джайънтс и Ню Инглънд Пейтриътс. Финалът е повторение на този от 2008, когато непобедените до този момент „Патриоти“ загубиха със 17:14 след тъчдаун в последните секунди.

Сега те отново са фаворити, но „Гигантите“ изненадаха стигайки до решителния сблъсък побеждавайки в плейофите Атланта Фалкънс, шампионите от Грийн Бей Пакърс и Сан Франсиско 49-ърс. Всички тези успехи бяха изковани благодарение на безупречната игра в защита и много прецизните решения на куотърбека Илай Менинг. Патриотите, които завършиха с 13 победи и само 3 загуби като първенец в АФК разбиха Денвър Бронкос, след което трудно излъгаха Балтимор Рейвънс. Том Брейди е във форма и това кара букмейкърите от bet365 да считат тима му за фаворит с коефициент 1,71 срещу 2,20 за Джайънтс.

Естествено голямо внимание на Супербоул ще привлече и музикалното шоу по време на почивката. Тази година то е поверено на кралицата на попа Мадона, която призна, че това е най-голямото събитие, на което е участвала. За нещастие късният час и предстоящият работен ден вероятно ще откажат много хора в България да пропуснат Супербоул, но ако имате възможност, гледайте го! Със сигурност си заслужава!

  Сподели
310