Хърн посочи потенциалните съперници на Ей Джей


Н. Гавазов

 Хърн посочи потенциалните съперници на Ей Джей

Еди Хърн, промоутърът на бившия световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа, се замисли за бъдещето на своя клиент.

Според него в следващата си битка неговият подопечен трябва да проведе реванш срещу Даниел Дюбоа или да се срещне на ринга с Тайсън Фюри.

"Странно е да се каже това след загуба с нокаут, но Ей Джей наистина е в много лоша позиция. Ще направим следващата битка с Дюбоа или Фюри. Това е. Няма други интереси.

Ей Джей отчаяно търси реванш, но единственият въпрос е времето. За да се проведе реваншът през февруари, тренировъчният лагер трябва да започне след няколко седмици. Винаги има дискомфорт и той е имал няколко, така че физически всичко зависи от това дали Ей Джей е готов за това.

Ще бъде жалко, ако имаме реванш с Дюбоа и Фюри победи Усик. След това ще седим и ще кажем, че се бием с Дюбоа, когато може да се бием с Фюри през май в най-голямата битка в бокса. Победа или загуба, можем да се бием с Фюри следващото лято. Но ако той победи, тогава Ей Джей ще се бие с него за титлата световен шампион", каза Гирна, цитиран от BBC .

  Сподели
65