Президентът на CEV поздрави Любо Ганев


Н. Гавазов

 Президентът на CEV поздрави Любо Ганев

Президентът на Европейската конфедерация по волейбол (CEV) Роко Сикирич изпрати поздравителен адрес до Любомир Ганев по повод преизбирането му начело на Българска федерация по волейбол. На 28 септември клубовете дадоха гласовете си за Ганев за нов 4-годишен мандат.

"Това постижение е ясно отражение на доверието, което вашите колеги и волейболната общност в България имат с вашите лидерски качества и визия.

Ангажиментът ви за развитието на волейбола във вашата страна е наистина вдъхновяващ и съм уверен, че под ваше ръководство спортът ще достигне още по-големи висоти. В CEV споделяме вашата страст за развитие на играта и гарантиране, че волейболът продължава да процъфтява на всички нива и в цяла Европа.

Очаквам с нетърпение да засилим нашето сътрудничество и да работим в тясно партньорство, за да подкрепим и подобрим развитието на волейбола в България. Моля, бъдете сигурни в моята пълна подкрепа и тази на целия екип на CEV.

Още веднъж поздравления за заслуженото преизбиране. Пред вас е бъдеще, изпълнено с успех и сътрудничество. Нека да правим страхотни неща заедно!", пише в писмото, получено в офиса на БФВ.

Хърватинът застана начело на европейската централа на 24 август тази година. Бившият волейболист спечели вота на Общото събрание, проведено в Неапол, с мнозинство пред други трима кандидати. На същата церемония Ганев бе избран с най-много гласове в Административния борд на CEV и FIVB.

  Сподели
17