Тайсън обясни защо отложи боя с Джейк Пол


Н. Гавазов

Тайсън обясни защо отложи боя с Джейк Пол

Бившият абсолютен световен шампион в тежка категория американец Майк Тайсън говори за причините да отложи битката си с видеоблогъра Джейк Пол. По-рано се появи информация, че двубоят, насрочен за 20 юли, ще бъде отложен за по-късна дата.

"За съжаление, поради влошаването на язвата ми, моят лекар ме посъветва да намаля тренировките си за няколко седмици, за да си почина и да се възстановя. Като цяло тялото ми е в по-добра форма, отколкото е било от 90-те години на миналия век и скоро ще се върна към пълния си график за тренировки. Джейк Пол може и да спечели малко време, но накрая все пак ще бъде нокаутиран и поставен извън бокса завинаги. Оценявам търпението на всички и нямам търпение за едно незабравимо представяне по-късно тази година“, заяви Тайсън.

На 27 май стана известно, че 57-годишният Майк Тайсън се е почувствал зле по време на полет от Маями до Лос Анджелис. Съобщава се, че спортистът е имал обостряне на язвата, оплаквал се е от гадене и световъртеж и му е оказана медицинска помощ след кацането. По-късно представители на екипа на Тайсън заявиха, че самият спортист също потвърди тази информация в социалните мрежи.

  Сподели
134