Уайлдър: Нищо не може да ме спре


Н. Гавазов

Уайлдър: Нищо не може да ме спре

Бившият шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър намекна за възможното си оттегляне от бокса в интервю след загубата му по точки от Джоузеф Паркър.

     "Ще видим какво ще стане. Имаме още малко, но свърших страхотна работа. Аз съм щастлив боец. Ще се върна, ако ли не, това  наистина бе страхотно. Не знам [дали имам същия огън в себе си както преди], но в много отношения се успокоих.

Носих тази усмивка цяла седмица и ще продължа да се усмихвам. Нищо не може да ме спре“, заяви Дионтей.

Припомняме, че в една от двете основни битки на боксовата вечер "Денят на разплатата“ в Рияд в нощта на 23 срещу 24 декември, 38-годишният американец Уайлдър загуби от 31-годишния новозеландец Паркър с единодушно решение.

За Уайлдър днешната битка бе първа от повече от година. Американецът проведе предишната си битка през октомври 2022 г., като нокаутира Робърт Хелениус в първия рунд.

Поражението на Уайлдър поставя под съмнение битката между американеца и Антъни Джошуа. Бе съобщено, че боксьорите са се съгласили да се бият на 9 март, но за да се проведе събитието, те трябваше да победят опонентите си в "Деня на разплатата“.

  Сподели
267