Уайлдър: Джошуа отказа 50 млн. за бой с мен


Н. Гавазов

Уайлдър: Джошуа отказа 50 млн. за бой с мен

Бившият световен шампион Дионтей Уайлдър заяви, че бившият световен шампион Антъни Джошуа е отказал хонорар от 50 милиона долара, който американският отбор е предложил за двубоя.

     "Той поиска 50 милиона долара и ние му дадохме тези пари, но той не ги взе. И единственият начин да го игнорирате е да му се подигравате, да се опитате да си направите шега, да се опитате да го представите на обществеността, сякаш не е истина.

Това е адски готин момент. Те получиха 50 милиона долара. Ето защо Джошуа не говори лично много често, а когато го прави, винаги бърка и казва неща, които отборът му не харесва. Те трябва да почистят за Антъни.

Екипът на Джошуа му попречи да се бие с мен, знаете, че той самият е боец. Изминаха повече от шест години в очакване на нашата битка. Много пъти той искаше да се бие, искаше да приеме битката. Но неговите ръководители не искаха това, защото Джошуа носи пари на компанията. И ако той се провали, ще се провали и бизнесът", заяви Уайлдър.

Дионтей Уайлдър и Антъни Джошуа ще проведат съвместна боксова вечер на 23 декември в Рияд, Саудитска Арабия. Дионтей ще се бие с Джоузеф Паркър, а Ей Джей ще се бие с шведския тежка категория Ото Уолин. Очаква се събитието да доближи сключването на договор за двубоя между двамата бивши шампиони.

  Сподели
159