Конър Макгрегър вече е в София за MAX FIGHT 56


FUTBOL-TV

Конър Макгрегър вече е в София за MAX FIGHT 56

Голямата звезда в UFC  Конър Макгрегър пристигна в България, за да наблюдава на живо галавечерта MAX FIGHT 56, както и за рекламиране на своето уиски Proper Twelve. 

"The Notorious“ бе посрещнат от много журналисти, които му зададоха меко казано странни въпроси. "Какво знаеш за България?"; "Познавате ли Димитър Бербатов?", "Знаете ли Кубрат Пулев?"; "Знаете ли Багата?"; "Пробвали ли сте българско уиски, наречено - ракия?" - са само част от зададени му въпроси, на които все пак той отговаря с усмивка.

"Какво става, София? Много се радвам да бъда тук", започна суперзвездата в ММА.

"Бербатов? Футболистът ли? Да, знам го. Може да се срещнем и да гледаме заедно MAX FIGHT 56. Знам, че София и България имат история в бойните спортове. Вълнува се за битките утре.

Знам кой е Кубрат Пулев, но аз съм ММА боец. Може да се боксирам отново, но аз обичам кикове, да използвам граплинг. Не следя толкова бокса, макар че и Канело Алварес искаше да се бие с мен, но аз съм ММА боец. Не го знам (Багата), но очаквам да науча много за тази страна. Научете ме. И после ме питайте след края на престоя ми. Не не съм чувал (за ракия), но съм тук, за да рекламирам своето уиски Proper Twelve", добави ирландецът на летище София.

Той  разкри, че скоро ще се върне в октагона.

"Толкова много съм постигнал в кариерата си, така че защо не? Защо не още един пояс? Нещата се развиват добре, обратно съм в антидопинговата програма и съм готов да се бия скоро. Със сигурност ще атакувам титлата.

Вълнувам се, че ще гледам ММА битките на MAX FIGHT. Знам, че София има богата история в бойните спортове и бойните изкуства. Те домакинстваха на аматьорски шампионат по ММА и мои сънародници се състезаваха тук. Вълнувам се много, че съм тук", сподели ирландецът.

  Сподели
333