Модерна визия за мъже и жени. Какви са горещите тенденции през есента?


FUTBOL-TV

Модерна визия за мъже и жени. Какви са горещите тенденции през есента?

Модата е начин да изразим себе си, а всеки сезон дизайнерите ни предлагат нови и нови възможности за това. Какви са новостите през есента? Отговорите са тук.

Есенните модни колекции за мъже и за жени са вече тук. Изобилстващи от кройки, дизайни, материи и цветове, предложенията са толкова много, че буквално е объркващо какво да изберем. Ето защо решихме да обобщим някои от големите тенденции за сезона, за да ви помогнем да намерите стилна и модерна визия. Това е всичко, което трябва да знаете за есенния гардероб.

По цветовете посрещат

И в дамската, и в мъжката мода есента коронясва топлите цветове. Пастелните нюанси на зеленото, оранжевото, червеното, кафявото - това са багрите на сезона. Тук правилото е да носите контрастни допълващи дрехи или аксесоари в черни и тъмни цветове. Лавандуловото е хитов цвят, затова не се учудвайте, когато видите такива горни дрехи, якета и спортни комплекти и за двата пола. Черно-червеното каре остава водещо, особено за мъжки бархетни ризи и дамски плисирани поли. Иначе, благодатни за комбинации са нестандартни цветове като камел, бежово, екрю, а също и сребърното за дамите.

Материите - практични и ефектни

Есента изисква топли и удобни материи, които да ви предпазват от студа и вятъра. Затова капитонираните елеци и пухените якета са популярни и за двата пола. Меката им подплата създава несравнимо удобство, а външната част може да има неонови и металически оттенъци за още по-модерна визия. Ако търсите такава връхна дреха, разгледайте https://www.bolf.bg. Полският бранд предлага вталени, скъсени, свободни и дълги модели и за двата пола, а изборът от цветове е повече от разнообразен. Изобщо, компанията има всякакви якета за сезона - от парки и бомбъри до палта и за двата пола.

Други типично есенни материи са дънковите панталони и якета, памучните блузи и панталони, преходните якета от кожа. Вълната е знаков материал за студеното време, най-вече за палта, пуловери, шапки и ръкавици. Можете да избирате между гладки или текстурирани повърхности, едри или дребни плетки, които да носите с различни материи, като деним, кожа и памук. Дамите могат да заложат и на кадифени ризи, дълги еластични рокли с дантелени вложени, а също и на артикулите от плюш.

При мъжете един от най-популярните есенни артикули е коженото яке. Тази вечна дреха може да носите върху пуловер, риза или суитшърт, с дънки, карго или спортен панталон. Една от промените през сезона е, че модните дизайнери преоткриват велура. Този материал вече не е само за мъжки обувки и чанти, но и за сака, ризи и костюми.

Кройките - свободни и удобни

За дамите тази есен е модерно да комбинират дрехи с вталени и свободни кройки. Например, свободна риза или суитшърт с качулка и джоб кенгуру, еластичен клин от трикотаж или кожа, късо яке. Или панталони с широки крачоли и висока талия, вталена блуза и дънково яке. Пухените якета до коляното са най-ефектни с еластични панталони или поли с клинове, а капитонираните елеци - с тънки пуловери.

При мъжете вталените палта и сака са предпочитани за по-делови поводи, а за всекидневно носене изпъкват парките. Този тип градски якета може да носите с широки или вталени дънки, с карго панталони или пък със спортни долнища. Това е най-универсалният избор за есента, който господата могат да направят.

Аксесоарите - извор на стил през есента

Есента е благодатен сезон за аксесоарите. Това е времето, когато може да носите едновременно слънчеви очила, шапка и шал. Можете да избирате между минималистични или екстравагантни аксесоари, като при мъжете този сезон се открояват малките кожени чанти, а при жените - обемните бижута. Аксесоарите създават акцент във визията и могат да я издигнат до ново измерение, стига да са подбрани внимателно. В предложенията на Bolf ви очакват много изненади, с които да подобрите есенната си визия.

  Сподели
1753