Антъни Иванов коментира наказанието


Н. Гавазов

Антъни Иванов коментира наказанието

Плувецът Антъни Иванов реагира в социалните мрежи, след като по рано днес УС на БФПС му спря правата за срок от 3 години и го глоби с 2000 лв. Ето как реагира Антъни Иванов.

"Няма нужда да се опитвате да ме търсите за интервюта, предавания на живо и т.н. Нямам желание да се занимавам с тази “Държава в Държавата", нито пък с 4-тата власт. Омръзна ми да ми бъде опетнявано и уронвано името защото казвам нещата право в очите. Търсете 13-те члена на УС, които са гласували ЕДИНОДУШНО, ако не ги е срам да говорят пред камера. Това не значи, че ще се откажа, даже ви пиша от басейна. Бъдете здрави. Ще си платя “глобата" от БФПС, когато ми платят билета за прибирането преди ЕП в Будапеща през 2021г. Все още ги чакам да го осребрят. Станаха почти 3 години. Добре, че не завися от техните пари да живея, че до сега щях да съм умрял. Още една доста "смешна" постъпка. Никога не съм казвал, че Мицин е постигнал рекорда си със забранени вещества. Похвалих колко химически грамотни са хората от БФПС. Явно имаме “гузен, не гонен, бяга", написа Антъни Иванов.

Ето какво написа и Георги Градев, мениджър на Антъни Иванов:

"Поредното НЕЗАКОННО действие на една компрометирана федерация от апаратчици, които не зачитат свободата на изразяване и правото на защита и си мислят, че са над закона.

Никой не е поканил Antani Ivanov да изложи неговата позиция, нито му е дал правото на защита. Решението на УС е нищожен индивидуален административен акт и ще бъде обжалвано по реда на АПК, което автоматично ще спре действието му.

Веднага след като АССГ отмени нищожното и незаконно решение на УС на БФПС, Антъни ще заведе дело срещу БФПС за вреди в особено голям размер. Да започват да пестят пари, че ще им трябват".

  Сподели
312