Джошуа може да се бие през декември с Фюри или Уайлдър


Н. Гавазов

Джошуа може да се бие през декември с Фюри или Уайлдър

Еди Хърн, който е промоутър на бившия шампион в тежка категория Антъни Джошуа, разкри подробности за възможната следваща битка на AJ.

 "Едно нещо е сигурно за Джошуа – неговата голяма битка ще бъде в Близкия изток. Ще бъде през декември и ще бъде с Тайсън Фюри или Дионтей Уайлдър. Това е, което планираме. Ще се срещна с хора следващата седмица, за да обсъдим битката.

Все още няма официално решение дали AJ ще се бие през юли. Това отчасти може да се дължи на решението да се бие през декември. Бих искал да го видя да се бие. Мисля, че той наистина би искал да се бие през юли. Съсредоточени сме да превърнем декемврийската битка в битка в огромен мащаб. След това ще вземем решение за битката през юли през следващите седмици.

Определено се водят разговори, просто хората биха искали да има Фюри срещу Усик и Ей Джей срещу Уайлдър в същата вечер. Това ще струва много пари. И ние ще водим тези разговори.

Ей Джей, както винаги, ще бъде този, който решава какъв е неговият график. За мен, преди битката с Фюри, преди битката с Уайлдър, бих искал той да се бие през юли. Но трябва да проведем тези разговори [относно] декемврийската битка следващата седмица и тогава ще вземем решение", заяви Хърн.

Джошуа победи Джърмейн Франклин с единодушно съдийско решение в последната си битка. Всички съдии дадоха победата на Антъни - 118-111 и два пъти 117-112. Това е първа победа за Джошуа след две поредни загуби от Александър Усик.

Eddie Hearn по-рано заяви, че следващата битка на Anthony ще бъде през юли или август. Възможен противник - Дилиън Уайт. На свой ред Уайт вече обяви желанието си да се бие с Джошуа.

  Сподели
164