Джокович: Вероятно най-добрият ми тенис на австралийска земя


Н. Гавазов

Джокович: Вероятно най-добрият ми тенис на австралийска земя

Сърбинът Новак Джокович коментира победата над французина Констант Летиен (6:3, 6:2) в мач от първия кръг на турнира ATP-250 в Аделаида и сподели емоциите си от завръщането си в Австралия.

"Страхотно е да се върна (в Австралия). Да видя препълнените трибуни на първия ми мач определено бе много приятна изненада, получих много подкрепа и много любов. Очевидно това ме мотивира и ми позволи да се представя по възможно най-добрия начин на корта. Мисля, че играх много стабилно и конкурентно.

Мога да кажа, че идването в Австралия тази година, разбира се, бе различно от предишните години поради събитията отпреди година, но в същото време 12 месеца са доста дълго време. Вече е назад, продължавам напред.

Вероятно най-добрият ми тенис на австралийска земя. Пристигнах рано, почти седмица преди първия ми мач. Не помня кога съм пристигал тук толкова рано, така че имах достатъчно време да се приспособя към часовата зона и часовата разлика - и просто към това, което ме очаква тук. Както казах, от първия ден хората бяха много любезни, щедри с мен и моя екип, така че като цяло, засега това е страхотно изживяване“, заяви Джокович.

  Сподели
264