Фюри: Много е лесно да си посредствен


Н. Гавазов

Фюри: Много е лесно да си посредствен

Световният шампион на WBC в тежка категория Британската звезда Тайсън Фюри (33-0-1, 24 КО) говори за трудния си път да стане един от най-добрите боксьори на планетата.

"Много е лесно да си посредствен. Всеки е способен да приеме работа, с която смята, че може да се справи. Но е трудно да се стремиш да бъдеш най-добрият в нещо. Посвети се на нещо, напъвай се и вярвай, каквото и да става. Колко хора ще ви кажат, че няма да успеете?

Мислиш ли, че ми бе лесно да съм тук без нищо? Колко хора са ми казвали, че не мога да го направя! Че си губя времето, че трябва да си намеря нормална работа. Да напуснеш училище и да отидеш никъде е луда идея. Дори баща ми каза да забравя за бокса, това е игра на напръстници. И изглежда очевидно.

Ако вземете хиляда боксьори, само малка шепа ще постигнат нещо. Може да напуснат бокса, може нещо да им се случи. Повечето от тях просто ще кажат "чао". И не само боксьорите правят това, но и всички останали хора. Трябва да работите усилено и да игнорирате тези, които казват, че не можете да направите нещо. Гарантирам, че и най-близките хора ще ви кажат: "Забрави“. Ако сте на 30 или 40 години, опитали сте и сте се провалили, това не е провал. Това е успех. Би било провал, ако не опитате“, заяви Фюри.

  Сподели
192