Кецовете които трябва да имате през 2022/2023 г.


FUTBOL-TV

Кецовете които трябва да имате през 2022/2023 г.

Кои са любимите ви обувки? Тези, с които набързо се обувате да се видите с приятели, прескачате до фитнеса, разхождате се и ако имаше как - всеки ден бихте носили и в офиса? Обувките създадени специално за спорт: кецовете! Ето кои са най-култовите модели за есен/зима 2022/2023 според авторитетните издания отвъд океана.

Общи препоръки на тема кецове през зимата

Кожените маратонки са супер решение за променливото и студено време през тези сезони. Предпазват от ниските температури, като пазят краката топли и освен това са издръжливи. Достатъчно е да изберете любим модел от велур или гладка кожа, който се почиства лесно. Ако искате по-високи и топли обувки, изберете високи кецове мъжки, подплатени с мек полар. Изберете изчистен модел изцяло в черно, ако искате да комбинирате с повече аутфити и да поддържате лесно в това време. Ако пък сте любители на спорта и разходките по предизвикателен терен по всяко време на годината, разгледайте предложенията за топли трекинг и туристически кецове, които биха допаднали на всеки, който иска удобно и леко да се придвижва в студените сезони. Супер идея са и винаги актуалните класики на големите брандове, създадени именно за такива условия с иновативни технологии и патентовани материали. При тях търсете моделите с Gore-Tex - специалната мембрана, която отблъсква водата. Използват я всички големи брандове като Columbia, The North face, Asics, Salomon, Vans и т.н.

Моделите мъжки кецове които си струва да направите свои този сезон

Популярни този сезон са много модели мъжки кецове, като списъкът варира според редактора на съответното мъжко специализирано издание за спортни стоки и облекло. Масово препоръчвани са:

  • ADIDAS Terrex Free Hiker Gore-Tex Hiking Shoes; 
    Salomon XT-6; 
  • CONVERSE Chuck Taylor All Star Winter Gore-Tex®
  • Nike Lunar Force 1 Duckboot
  • Vans Vault SK8-Hi Reissue Notchback GTX LX
  • HOKA ONE ONE Anacapa Low GORE-TEX®
  • Dr. Martens 101 Boot
  • Karhu Fusion 2.0
  • Nike Air Force 1 Mid '07 LX

Разбира се, нека те не ви ограничават. Всеки един бранд предлага актуални, технологични и модерни кецове, които можете да направите свои. Мъжете по света толкова обичат този тип обувки, че през 2020 г. световният пазар на мъжки кецове се оценява на около 79 млрд. щатски долара? Предвижданията са през 2026 г. тази цифра да набъбне до 120 млрд. Абсолютно разбираемо, любимите на мъжете обувки генерират страхотни приходи – но си заслужават всяка стотинка. Открийте своите чифтове кецове в сайта на Footshop, където ви очакват най-новите и култови модели на любими световни брандове. Обуйте се със стил и удобство, всеки ден – защото заслужавате най-доброто и кога ако не сега, в предпразничния сезон е точното време да си направите подарък?

Източник на снимка: adidas.com

  Сподели
5012