Волейболният ЦСКА представи нов спонсор, Методи Ананиев започва с "армейците"


FUTBOL-TV

Волейболният ЦСКА представи нов спонсор, Методи Ананиев започва с

Волейболен клуб ЦСКА прибавя нов спонсор към компаниите, които подкрепят дейността му. Червеният отбор подписа петгодишен договор с букмейкъраefbet.

"Партньорството с efbet е много важно и открива широк хоризонт пред нас. С подкрепата, която имаме от Сънотех и Хиполенд, а сега и от efbet, ще имаме възможност да гоним по-високи цели и да се фокусираме върху развитието на клуба. еfbet от години подкрепя българския спорт и е един от основните спонсори конкретно и на волейбола. Компанията е генерален спонсор на БФВ и НВЛ", заяви президентът на ВК ЦСКА Александър Попов.

Предложението за подкрепа на букмейкъра е предпочетено след разговори и с други компании. Предимството е в дългосрочното намерение на eдин от най-големите букмейкъри в България да спонсорира отбора, което осигурява по-добри възможности за планиране дейността на клуба за няколко години напред.

"Започваме сезона много по-спокойни и съм сигурен, че достойно ще отговорим на отговорностите, които носи екипът на ЦСКА. ", коментира Александър Попов.

Ето какво каза още Сашо Попов:

Изминалото лято, с оглед на икономическата ситуация в света,беше трудно за нас. Ние сме единствения клуб в България, който плаща наем и консумативи в залите, в които спортуват състезателите ни. Като пример ще дам януари месец, за който тези разходи възлизаха на 50 000лв.

Както казахме и преди година на пресконференцията, на която представихме генералния си спонсор Сънотех, целта на клуба е да се обвърже с колкото се може повече компании, които имат отношение, както към ВК ЦСКА, така и към развитието и възпитанието на децата.

Приоритет на клуба е ДЮШ. Само с усилията на досегашните ни рекламодатели и партньори бихме могли да продължим нейното развитие и да поддържаме материалната база, но мъжкият представителен отбор щеше да има огромни затруднения. Благодарение на Сънотех и efbet ще се опитаме да изградим боеспособни представителни отбори.

Тази година мъжкият отбор е изцяло променен. От миналогодишия състав останаха 4-5 състезатели. Завърнаха се няколко юноши на клуба – Д.Димитров, В.Станков, И. Колев, В.Пейчев, И.Чолев. Привлякохме и Ал. Симеонов и Методи Ананиев, както и хърватския национал Иван Михал. За краткото време, което имахме, смятам че изградихме добър и сплотен колектив. Мъжкият отбор на ВК ЦСКА започва битката в първенството срещу Добруджа 07, като срещата е в петък (14.10.2022г.), от 18.00ч., в зала "Васил Симов“.

Женският отбор ще продължи да дава път на млади и перспективни състезателки, като се надяваме и този сезон да бъдат сред медалистките.

Ивайло Стефанов и Антонина Зетова ще бъдат ръководители, съответно на мъжко и женско направление в ДЮШ. Смятам, че с опита и авторитета си ще допринесат за развитието на треньорите и състезателите от школата. Привлякохме Ваня Соколова и Невен Нешев в треньорския състав, който ще работи с подрастващите.

  Сподели
321