Фюри-старши: Не мисля, че Фюри ще се бие с Джошуа през декември


Н. Гавазов

Фюри-старши: Не мисля, че Фюри ще се бие с Джошуа през декември

Бащата на Тайсън Фюри (32-0-1, 23 КО) Джон Фюри разкри дали синът му ще се бие с Антъни Джошуа (24-3, 22 КО) на 3 декември.

"Искахме да се бием с Джошуа, но не мисля, че той ще подпише договор. Тази сутрин говорих с адвокатите. Те потвърдиха, че Тайсън ще се бие на 3 декември, каквото и да се случи. Затова ще трябва да изберем съперник. Тези, които са готови, могат да получат договор.

Изглежда битката с Джошуа няма да се състои през декември. Някой от другата страна има потрепване на задника, или неговият екип, или самият Антъни. Аз клоня към първия вариант. За тях това е бизнес. Те са с огромно чувство за лична значимост. Не мисля, че някой от тях, особено Хърн, иска да загуби от Фюри.

Отборът на Джошуа не е против да загуби от някой друг. Но те се нараняват, когато разбират, че това ще бъде Тайсън. Това е проблем с егото. Те трябваше да подпишат договор или да представят основателно извинение защо не могат да го направят. Единственото нещо, което Антъни трябва да каже е: "Слушай, току-що се бих с Усик, не съм готов за друга битка, главата ми е убита от друг, имам нужда от повече време". Щяхме да го разберем.

Но Антъни каза, че ще го направи. Тайсън го използва срещу него. И какво имаме? Нищо освен извинения. Така че те или ще излязт на бойното поле, или не. Това е шоуто на Тайсън Фюри. Джипси Кинг шоу. Ако Джошуа не се възползва от златна възможност предвид настоящата си позиция, тогава той е глупак.

Съжалявам за Антъни заради работата му с Хърн. Не бих искал Еди да ми бъде промоутър. Доколкото си спомням, струваше на Ей Джей около £120 милиона и той го преби три пъти. Затова не бих искал Хърн да води мен или моите бойци.

Тайсън му предложи страхотна възможност. Кой може да вземе титлата на WBC след загуба? Никой. Тайсън почти му предложи 50 процента от приходите. Защото синът ми искаше тази битка.

Сега Тайсън може да се бие с Анди Руис, Ортис, който и да е той, той ще се бие с тях. Това е разочароващо, защото е все едно да ви обещаят "Ролс Ройлс" за Коледа и вместо това да получите "Форд Кортина". Той ще се бие с някой, който заслужава доверие, който е в топ 5. Фюри все още може да ги победи всички, така че няма значение кой е. Той може да победи всеки“, заяви Фюри-старши.

  Сподели
417