Джошуа: Аплодирайте този световен шампион!


Н. Гавазов

Джошуа: Аплодирайте този световен шампион!

Британският боец ​​в тежка категория Антъни Джошуа сподели емоциите си след двубоя с Александър Усик и говори за победата на украинеца.

"Усик е най-страхотният боец. Ако знаете историята ми, ще разберете емоциите ми. Не съм шибаният аматьорски боксьор, който бях, когато бях по-млад. Бях с единия крак в затвора, но излязох под гаранция, започнах да тренирам повече. Ако бях вкаран в затвора, нямаше да мога да се боксирам.

Усик, съжалявам, крада [внимание] от теб, но това е заради моята страст. Страстта, с която се борихме. Момчета, казвам ви... Този човек... ме победи? Днес? Това показва колко труд е вложил в него. Аплодирайте този световен шампион в тежка категория.

Аз не съм боец ​​на 12 рунда, вижте ме, аз съм нова порода тежка категория. Майк Тайсън, Сони Листън – казват, че не правя комбинации като Роки Марчиано. Това е така, защото не тежа 90 килограма, а 115, тежък съм! Това е трудна работа. Този човек [Усик] е феноменален талант“, заяви Джошуа след обявяването на резултата от битката.

  Сподели
600