Усик: Ще бъде много добра битка в събота вечер


Н. Гавазов

 Усик: Ще бъде много добра битка в събота вечер

Украинският шампион на WBA, WBO и IBF в тежка категория Александър Усик коментира предстоящата втора битка срещу британеца Антъни Джошуа.

"Искам да благодаря на хората, които ми дадоха възможността да се боксирам тук, в Саудитска Арабия. Това е много важно за мен, за моя отбор, за моята страна. Много съм щастлив, че съм тук, това е третият ми път в Саудитска Арабия. И ми се струва, че ще се върна отново тук.

Разбирам, че това ще бъде втората ни битка и Антъни вероятно е прегледал първата ни битка. Но това няма да е нова битка, а продължение на първата. Тринадесети рунд, четиринадесети, петнадесети... Не знам колко ще са. Имахме достатъчно време да се изучаваме. Ще бъде много добра битка в събота вечер.

Родени сме да се борим за живот, за колани или за нещо друго. Който не прави това - той не живее. Целият ни живот е съревнование за нещо или за някого", заяви Усик.

Втората битка между Усик и Джошуа ще се проведе на 20 август в Саудитска Арабия.

Припомняме, че миналата есен Усик победи Джошуа с единодушно съдийско решение и за първи път стана световен шампион в тежка категория.

  Сподели
242